Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kownacki też miałWardley ma łeb z betonu
,nie wiem czy jest sens tak przyjmować i potem nie mieć zdrowia na kolejne walki. Przecież on jest tak rozbity, że narożnik to jest banda idiotów.Tak, ta walka może mu zakończyć karierę...Kownacki też miał,nie wiem czy jest sens tak przyjmować i potem nie mieć zdrowia na kolejne walki. Przecież on jest tak rozbity, że narożnik to jest banda idiotów.
tym bardziej, że nie miał już kardio i to w sumie przez nie przegrał.Tak, ta walka może mu zakończyć karierę...
Tak i chyba legendarne Polskie korzenie...Wardley ma łeb z betonu

Liczyli chyba że dojedzie do decyzji.przynajmniej sędzia ma jakiś rozum, narożnik Wardley ma tragiczny..... zabrali mu parę lat życia.
Tylko nic by mu ta decyzja nie dała, oprócz zabrania zdrowia, bo i tak od bodajże 4 rundy wszystkie był w plecy.Liczyli chyba że dojedzie do decyzji.
Jasne pełna zgoda, z naszej perspektywy.Tylko nic by mu ta decyzja nie dała, oprócz zabrania zdrowia, bo i tak od bodajże 4 rundy wszystkie był w plecy.
Ja tego właśnie nie rozumiem, nic mu to nie zmieni w jaki sposób przegra. A w odniesieniu do przyszłych walk i jakiś tam szans na tytuł w przyszłości to źle to widzę. Ale fakt oglądało się fajnie.Z zawodnika i jego teamu wygląda to inaczej. Niektórzy też mają zasadę żeby co by się nie działo nie przerywać.
Pełna zgoda, a co ciekawe to słynny Ben Davison w narożniku. Znany ze współpracy min z Furym, Joshuą, Itaumą.przynajmniej sędzia ma jakiś rozum, narożnik Wardley ma tragiczny..... zabrali mu parę lat życia.
nawet nie zwróciłem uwagi bo na przerwach przerzucałem na co innego, to tym bardziej masakra.Pełna zgoda, a co ciekawe to słynny Ben Davison w narożniku. Znany ze współpracy min z Furym, Joshuą, Itaumą.
Daj link do walki wieczoru, obejrze sobie jutro ranoTak i chyba legendarne Polskie korzenie...![]()
Bujaj wora...Daj link do walki wieczoru, obejrze sobie jutro rano
Braun który ma w sobie żydowska krew nienawidzi ŻydówNo przecież masz kurwa pod emotka link...
Zmień avatar lepiej![]()
Mogli tak mocno się nie bićMogli przerwać parę rund wcześniej

Komuś tu nerwy puszczająBujaj wora...
wiesz o co chodzi?Komuś tu nerwy puszczają
Oby nie pęcherz … bo majtki będą żółte
przy tak surowym Wardleyu to nawet Dubois wyglądał lekko jak wirtuoz bo przynajmniej jakoś budował akcje. przy drugich dechach mial wszystko zeby to skonczyc, czas, pokracznego Duboisa chwiejacego sie na kulasach... masakraWardley mnie zawiódł trochę, tym bardziej po tym jak ta walka się dla niego ułożyła.
Mieć Duboisa 2 razy na dechach po czym i tak polować na jeden cios i strzelać dynamicznym 1-2przy tak surowym Wardleyu to nawet Dubois wyglądał lekko jak wirtuoz bo przynajmniej jakoś budował akcje.
Fajna walka, takich boks potrzebuje.