Wyniki Daniel Dubois vs Fabio Wardley – wyniki gali

Tylko nic by mu ta decyzja nie dała, oprócz zabrania zdrowia, bo i tak od bodajże 4 rundy wszystkie był w plecy.
Jasne pełna zgoda, z naszej perspektywy.
Z zawodnika i jego teamu wygląda to inaczej. Niektórzy też mają zasadę żeby co by się nie działo nie przerywać.

Trzeba przyznać, że angielski boks to jest top. Ciekawe co dalej ze zdrowiem i karierą Wardleya po tej rzeźni.

Z zawodnika i jego teamu wygląda to inaczej. Niektórzy też mają zasadę żeby co by się nie działo nie przerywać.
Ja tego właśnie nie rozumiem, nic mu to nie zmieni w jaki sposób przegra. A w odniesieniu do przyszłych walk i jakiś tam szans na tytuł w przyszłości to źle to widzę. Ale fakt oglądało się fajnie.

przynajmniej sędzia ma jakiś rozum, narożnik Wardley ma tragiczny..... zabrali mu parę lat życia.
Pełna zgoda, a co ciekawe to słynny Ben Davison w narożniku. Znany ze współpracy min z Furym, Joshuą, Itaumą.

Pełna zgoda, a co ciekawe to słynny Ben Davison w narożniku. Znany ze współpracy min z Furym, Joshuą, Itaumą.
nawet nie zwróciłem uwagi bo na przerwach przerzucałem na co innego, to tym bardziej masakra.

Wardley mnie zawiódł trochę, tym bardziej po tym jak ta walka się dla niego ułożyła.

Mieć Duboisa 2 razy na dechach po czym i tak polować na jeden cios i strzelać dynamicznym 1-2 :beczka: przy tak surowym Wardleyu to nawet Dubois wyglądał lekko jak wirtuoz bo przynajmniej jakoś budował akcje.
Fajna walka, takich boks potrzebuje.

Wardley mnie zawiódł trochę, tym bardziej po tym jak ta walka się dla niego ułożyła.

Mieć Duboisa 2 razy na dechach po czym i tak polować na jeden cios i strzelać dynamicznym 1-2 :beczka: przy tak surowym Wardleyu to nawet Dubois wyglądał lekko jak wirtuoz bo przynajmniej jakoś budował akcje.
Fajna walka, takich boks potrzebuje.
przy drugich dechach mial wszystko zeby to skonczyc, czas, pokracznego Duboisa chwiejacego sie na kulasach... masakra

Back