Dyrma
BAMMA Light Heavyweight
Jak niektórzy wiedzą, Dana to wielki fan boksu. W związku z tym wypowiedział się o najgorętszym starciu w boksie światowym ostatnich lat, o ile dojdzie ono w ogóle do skutku w związku z zamieszaniem w negocjacjach na linii sztabów managerskich obu zawodników i sugestiom Moneya o zrobieniu rocznej przerwy....
Wypowiedzi Łysego padły zaraz po dosyć szorstkiej wymianie zdań z "PrettyBoyem":
To późniejsze opinie Dany z rozmowy ze znanym felietonistą FOx Sports i autorem kilku bestsellerów Markiem Kriegelem:
Zawodnicy są zobowiązani do walki. Co więcej, wielcy zawodnicy są zobligowani do walki z innymi wielkimi:
Przypomnijmy, że obecnie walki z udziałem Mayweathera Jr w PPV kosztują od 55 $ do 65$ (HD), a sugerowana cena starcia z Packmanem to w najniższym pakiecie 75$....
Reszta w linku
White: To wina Floyda....
Wypowiedzi Łysego padły zaraz po dosyć szorstkiej wymianie zdań z "PrettyBoyem":
Dana White: "Kiedy TA walka się odbędzie?"
Floyd Mayweather: "Co Cię to obchodzi - masz przecież UFC"
DW: "Jestem fanem boksu"
FM: "Więc, nie jestem zdesperowany"
To późniejsze opinie Dany z rozmowy ze znanym felietonistą FOx Sports i autorem kilku bestsellerów Markiem Kriegelem:
“To wina Floyda Mayweathera. Oczekuje się od ciebie bycia profesjonalistą.
Zawodnicy są zobowiązani do walki. Co więcej, wielcy zawodnicy są zobligowani do walki z innymi wielkimi:
Przypomnijmy, że popularny "Money" obecnie uchodzi za legendę bosku zawodowego z rekordem 41-0 (z 25 przez KO) na każdym kroku podkreślając swoje osiągnięcia i wartość marketingową."Mówisz, że jesteś najlepszy na świecie. Skoro tak, to powinieneś być najlepszy do zakończenia kariery, cementując swoje miejsce w historii."
"W takim razie za odmowę tej walki fani boksu powinni przestać kupować jego walki jak długo żyją..."
Przypomnijmy, że obecnie walki z udziałem Mayweathera Jr w PPV kosztują od 55 $ do 65$ (HD), a sugerowana cena starcia z Packmanem to w najniższym pakiecie 75$....
Reszta w linku
White: To wina Floyda....