Halibut 2.0
UFC Featherweight
Rozstrzygniemy to?
Kto chce może publicznie się przyznać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On będzie walczył nie po tej stronie co trzeba, jak tu na forumJa nie wiem czy głosować bo nie wiem czy kolega Halibut się dostosuje.
On będzie walczył nie po tej stronie co trzeba, jak tu na forum
![]()
nie. zamykam.Rozstrzygniemy to?
https://br.ifunny.co/video/jew-detected-on-panar-hW4lp5G08Ja bym może został, może nie. Nie wiem.
Zależy który rabin we mnie weźmie górę i jakie będą okoliczności.
Tego nie rozstrzygniemy. Zrób inną ankietę.Lubię ankiety.
A możemy najpierw to rozstrzygnąć?Rozstrzygniemy to?
A możemy najpierw to rozstrzygnąć?
![]()
![]()
A możemy nie podbijać tego tematu, bo on tylko na to czeka.A możemy najpierw to rozstrzygnąć?
![]()
![]()
Daleki wschód, tajski rum, tajskie plaże, tajskie życie
Czyli odpowiedź B zaznacz, umownie :p
No właśnie, możemy? :-DA możemy nie podbijać tego tematu, bo on tylko na to czeka.
Weź kurwa przestań zaśmiecać to forum swoimi wojenkami.
Wszedłem żeby normalnie odpowiedzieć, ale zobaczyłem to:Nie musisz wchodzi w ten temat i brać udziału.
Nie starczy że się kłócicie w kilku tematach, trzeba nowy założyć? Jak zobaczyłem temat to w sumie byłem ciekaw odpowiedzi, i sam chciałem powiedzieć co myślę, ale widzę że to tylko część jakiś twoich gierek.
Wszedłem żeby normalnie odpowiedzieć, ale zobaczyłem to:
Nie starczy że się kłócicie w kilku tematach, trzeba nowy założyć? Jak zobaczyłem temat to w sumie byłem ciekaw odpowiedzi, i sam chciałem powiedzieć co myślę, ale widzę że to tylko część jakiś twoich gierek.
Z resztą po chuj ja się wychylam to nie wiem.
Dostał wczoraj w pizdę w dyskusji po czym uciekł,pomyślał przez noc co mu zawsze problemy sprawiało i mamy efekt
Zaznaczyłem "tak" i mam wyjebane jak inni do tego podchodzą inni.
Jest taka zasadnicza różnica między nami a ukrami. Wywalamy w błoto grubą kasę na ich wojenkę a tymczasem oni siedzą sobie u nas na wakacjach.
Masz pajacu trzy swoje tematy i temat o konflikcie,więc nie zaśmiecaj forum.
I cały czas czekam na te twoje matematyczne wyliczenia jak to większość ukrów wysyła kasę na upadlinę i dlaczego bomby nie spadają w święta![]()