Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest to obrzydliwe.Istnieje wgl pełna wersja tego filmu, a nie zasłonięta ryjem Popa? Jak ktoś ma, dzielić się
mordko o co chodzi? Bo pobieżnie tylko widziałem afera jakaśJest to obrzydliwe.
popkowi odjebało jak zawsze.mordko o co chodzi? Bo pobieżnie tylko widziałem afera jakaś
popkowi odjebało jak zawsze.
prawy myszką, copy link i wygeneruj sobie link. Ja skopiowałem od kogoś ze streamable, a pewnie i tak spadnie z rowerka zaraz.O kurde, grubo go porylo w tej bani
Dasz ten film w jakiejs takiej formie zeby ludzie na discordzie mogli też zobaczyc?
prawy myszką, copy link i wygeneruj sobie link. Ja skopiowałem od kogoś ze streamable, a pewnie i tak spadnie z rowerka zaraz.
Jak któryś lamus da nie to sie to znajdzie po ip i logach a potem zawlecze na Jeżyce. Tam poczuje sie jak owczarek![]()
Mieści się napewno., ale to co on odpierdala to się w piździe fagaty nie mieści
Jakby znał drzewo, to by wiedział że wystarczy zajebać jakiegoś profesora i zjeść jego serce, wtedy pach +100 punktów IQ, już by miał 101.Strasznie pokrzywdzony przez los jest ten debil. Nie przyfarciło w genetycznej loterii.
Ale siurek od tego nie urośnieJakby znał drzewo, to by wiedział że wystarczy zajebać jakiegoś profesora i zjeść jego serce, wtedy pach +100 punktów IQ, już by miał 101.
Pewnie lewica. Dla LPG to normalne.Już jest 2 owych gagatków
Hamuj siePewnie lewica. Dla LPG to normalne.
No niby tak ale zdjęcia z warszawskiej demonstracji LPG przedstawiają osobę psiecką w odp kostiumie. Założyłem foliową czapeczkę i szybko połączyłem kropki.Hamuj sie![]()