Miskatonic
Vale Tudo Championship
Czy Ty jesteś @5jointow ?Jeszcze się łapie rzutem na taśmę, będzie wypełniane, jestem ciekaw tego badania!
Ps. Tez ostatnio zbierałem ankietki, moja praca już wydrukowana czeka na obronę także dzięki cohonesiaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy Ty jesteś @5jointow ?Jeszcze się łapie rzutem na taśmę, będzie wypełniane, jestem ciekaw tego badania!
Ps. Tez ostatnio zbierałem ankietki, moja praca już wydrukowana czeka na obronę także dzięki cohonesiaki
Nope. Ale miałem tu niegdyś konto, w 2010 roku założoneCzy Ty jesteś @5jointow ?

Siema Panowie
Miałbym pytanie/prośbę, czy ktoś chciałby uczestniczyć w badaniach do mojej pracy magisterskiej. Bada ona obraz siebie u aktywnych i nieaktywnych sportowo ludzi w wieku 20-35 lat.
Badanie oczywiście przystępne, anonimowe w formie online. Dosyć proste ale zajmuję kilka minut.
Wiem że na forum jest paru kozaków sportowych i ciekawie było by uzyskać od takich osób wyniki :) @Brawler098 @Wrestlerek @Szaba i oczywiście wielu innych!
Badanie organizował bym na tygodniu, ale dawajcie znać już teraz bym sobie mógł wyliczyć pi razy drzwi ile bym miał osób i rozkminić wszystko logistycznie i liczbowo.
Zachęcam wszystkich :) Usss
.
.
Za 10 lat to nie bedzie komu komentować jak tu same stare dziadyŚmiejemy się ze średniej wieku, ale widać dlaczego tyle artykułów o freakach, najwidoczniej za 10 lat 3/4 forum pójdzie na emeryturę...o ile dożyje

wieku 20-35 lat.