Cohones for help ! Badania do pracy magisterskiej.

Benzi

BAMMA
Light Heavyweight
Siema Panowie

Miałbym pytanie/prośbę, czy ktoś chciałby uczestniczyć w badaniach do mojej pracy magisterskiej. Bada ona obraz siebie u aktywnych i nieaktywnych sportowo ludzi w wieku 20-35 lat.
Badanie oczywiście przystępne, anonimowe w formie online. Dosyć proste ale zajmuję kilka minut.
Wiem że na forum jest paru kozaków sportowych i ciekawie było by uzyskać od takich osób wyniki :) @Brawler098 @Wrestlerek @Szaba i oczywiście wielu innych!

Badanie organizował bym na tygodniu, ale dawajcie znać już teraz bym sobie mógł wyliczyć pi razy drzwi ile bym miał osób i rozkminić wszystko logistycznie i liczbowo.

Zachęcam wszystkich :) Usss

Siema Panowie

Miałbym pytanie/prośbę, czy ktoś chciałby uczestniczyć w badaniach do mojej pracy magisterskiej. Bada ona obraz siebie u aktywnych i nieaktywnych sportowo ludzi w wieku 20-35 lat.
Badanie oczywiście przystępne, anonimowe w formie online. Dosyć proste ale zajmuję kilka minut.
Wiem że na forum jest paru kozaków sportowych i ciekawie było by uzyskać od takich osób wyniki :) @Brawler098 @Wrestlerek @Szaba i oczywiście wielu innych!

Badanie organizował bym na tygodniu, ale dawajcie znać już teraz bym sobie mógł wyliczyć pi razy drzwi ile bym miał osób i rozkminić wszystko logistycznie i liczbowo.

Kolego, jeśli nie oznaczyles mnie dla beki lub przez pomyłkę to jest mi bardzo miło. Ja jestem jedynie dobry w długich marszach. Niestety przedział wiekowy nie ten.
l2JJO0D0JpgoU5OTe.webp

Kolego, jeśli nie oznaczyles mnie dla beki lub przez pomyłkę to jest mi bardzo miło.
Z pełną premedytacją i powagą cię zahaczyłem :)
Ja jestem jedynie dobry w długich marszach.
Też pełnoprawna aktywność sportowa. Sądzę że bardzo rozwijające wewnętrznie muszą być takie marsze, czy to wobec siebie właśnie czy świata. I na pewno zmieniają sposób myślenia. Fajnie taką gratkę było by mieć w badaniach.
Niestety przedział wiekowy nie ten.
No i lipa, szkoda :/

Najwięcej sensacyjnych skrzywień?
Niee :roberteyeblinking:

W pracy mam tematykę obrazu siebie, a ten przedział wieku 20-35 to tak zwana młoda dorosłość gdzie człowiek kształtuje już ten obraz w dużym stopniu. I ciekawym jest jak aktywność fizyczna wpływa na te postrzeganie siebie. Szczególnie teraz w tej pojebanej erze cyfrowej. Intuicyjnie wiadomo że trenujący postrzegają zapewne siebie lepiej, ale dużo jest takich niuansów w tej pracy i badaniach etc :stevecarell:

Niee :roberteyeblinking:

W pracy mam tematykę obrazu siebie, a ten przedział wieku 20-35 to tak zwana młoda dorosłość gdzie człowiek kształtuje już ten obraz w dużym stopniu. I ciekawym jest jak aktywność fizyczna wpływa na te postrzeganie siebie. Szczególnie teraz w tej pojebanej erze cyfrowej. Intuicyjnie wiadomo że trenujący postrzegają zapewne siebie lepiej, ale dużo jest takich niuansów w tej pracy i badaniach etc :stevecarell:
rzutem na taśmę się łapię.
Pomogę Ci

Siema Panowie

27 na karku, trenuję niemal codziennie. Wchodzę w to! :bleed:

Śmiejemy się ze średniej wieku, ale widać dlaczego tyle artykułów o freakach, najwidoczniej za 10 lat 3/4 forum pójdzie na emeryturę...o ile dożyje

Jeszcze się łapie rzutem na taśmę, będzie wypełniane, jestem ciekaw tego badania!

Ps. Tez ostatnio zbierałem ankietki, moja praca już wydrukowana czeka na obronę także dzięki cohonesiaki

Jeszcze się łapie rzutem na taśmę, będzie wypełniane, jestem ciekaw tego badania!

Ps. Tez ostatnio zbierałem ankietki, moja praca już wydrukowana czeka na obronę także dzięki cohonesiaki
@Benzi tego nie bierz, on wali w chuja i jeszcze 2 z przodu nie ma.

Już prędzej bym wpuścił Szplina przymykając oko na jego 36 lat.

Back