COHONES AWARDS 2025 - GŁOSOWANIE

Status
Not open for further replies.

Cactus

Moderator
Cohones
c8pRkmM.jpeg

15. edycja naszego forumowego plebiscytu Cohones Awards!

Kilka zasad:
1) Nie głosujemy na siebie, ani na własne tematy, komentarze lub artykuły.
2) Oddanie kilku głosów w tej samej kategorii jest dopuszczalne, ale prosiłbym o ograniczenie się jednak do jednego faworyta (jeśli będzie więcej niż 1, każdy nominowany dostaje po 1 punkcie). Uzasadnienia głosów mile widziane.
3) Głosowanie trwa do 25 stycznia (niedziela), do godziny 20:00.
4) Głosy podliczę ja i zamieszczę je w nowym temacie.

Kategorie:
1) Użytkownik roku:
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025):
3) Najbardziej pomocny użytkownik:
4) Redaktor roku:
5) Artykuł roku*:
6) Komentarz roku**:
7) Temat roku:
8) Wydarzenie roku na forum:
9) Inba roku:
10) Spamer/troll roku:

---
Kilka "pomocy" odnośnie wyboru w oznaczonych gwiazdką kategoriach:

* - Artykuły dostępne m.in. tutaj:
KLIK
Pojedyncze wpisy z działu "Newsy MMARocks.pl" oraz inne tematy z Cohones zaliczają się to kategorii "Temat roku"!

** - Poniżej link do tematu:
KLIK
Opiekunem kategorii jest @Hefaner
---
Historia poprzednich edycji: KLIK
---
POWODZENIA!

1) Użytkownik roku: @yonigga @szplin @alww @Papieżak @respect
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025): @Gomuu
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @yonigga
4) Redaktor roku: @Cactus
7) Temat roku: Temat prezydencki
8) Wydarzenie roku na forum: @jd0490 z banem za niewinność
9) Inba roku: @Siedem vs wszyscy
10) Spamer/troll roku: @Baastek

Edit:
11) Śmieć roku: Kurwantes

Last edited:
Zanim przejdę do oddania głosów chciałem podziękować wszystkim userom za miniony rok a w szczególności starej gwardii z którą od początku tego forum przegadaliśmy wchuj godzin na czacie [śpij słodko aniołku], forum czy osobiście na nie jednym zlocie.

1) Użytkownik roku: @respect.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025): @Gomuu.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @yonigga.
4) Redaktor roku: @Cloud.
5) Artykuł roku*: za mało tego było - ale jeżeli mam oddać głos to niech będzie: "Zmarnowana kariera MMA – Przypadek Roberto Soldicia"
6) Komentarz roku**: @Arlovski za:

Rozpierdala mnie to zawsze. Tam jest spotkanie na szczycie, same tuzy KSW sie zjeżdżają, analizy i rozmowy trwają do białego rana, kto za, kto przeciw, komu dać a komu nie.
Żeby ktoś przypadkiem nie dostał tych 2000 euro gdy na to nie zasłużył!! A jak dostanie a nie powinien to się mu zabierze jak Humburgerowi.
Beka w chuj jest z tego.

Kalwi I Remi powinni konferencje w Mariocie organizować, zapraszać zawodników z rodzinami ( na ich koszt oczywiście) i na wzór Oscarów otwierać koperta po kopercie ( nie, nie takie panie Lewy) i wyczytywac ty wygranych szczęśliwców. Gdzieś obok stałby Durniat z takimi wielkimi kartonowymi czekami na wzór japońskich programów rozrywkowych. Były by flesze reporterów, wywiady, uściski dłoni. Na koniec bal i jajecznica o 5 rano jak przy plebiscycie na najlepszego polskiego sportowca.

7) Temat roku: ten fanowski o pudzianie, prawdziwy renesans byczków w minionym roku.
9) Inba roku: Zielony i epopeja z "redakcją" zakończona wyjebaniem ciecia na zbity pysk.
10) Spamer/troll roku: @Drzewo.

Zanim przejdę do oddania głosów chciałem podziękować wszystkim userom za miniony rok a w szczególności starej gwardii z którą od początku tego forum przegadaliśmy wchuj godzin na czacie [śpij słodko aniołku], forum czy osobiście na nie jednym zlocie.

1) Użytkownik roku: @respect.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025): @Gomuu.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @yonigga.
4) Redaktor roku: @Cloud.
5) Artykuł roku*: za mało tego było - ale jeżeli mam oddać głos to niech będzie: "Zmarnowana kariera MMA – Przypadek Roberto Soldicia"
6) Komentarz roku**: @Arlovski za:

7) Temat roku: ten fanowski o pudzianie, prawdziwy renesans byczków w minionym roku.
9) Inba roku: Zielony i epopeja z "redakcją" zakończona wyjebaniem ciecia na zbity pysk.
10) Spamer/troll roku: @Drzewo.
Już dałem lajka przedwcześnie, ale doczytałem do końca i... :ożeszty:

PS. Zielonego wyjebali, to wrócił zawodnik...

1) Użytkownik roku: @torpedo, @Bambo

2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025): @Gomuu

3) Najbardziej pomocny użytkownik: @szplin @Brawler098

4) Redaktor roku: @Cloud

5) Artykuł roku*: Pankration

6) Komentarz roku**: @Drzewo i jego
"Ziomek zapytał, co ja mógłbym zrobić, skoro byłem duszony w dosiadzie z łokciem na szyi, więc odpowiedziałem, że gdybym to potraktował poważnie to teraz byśmy jechali do szpitala, bo typowi bym wyjął gałki oczne z oczodołów, potem naderwał nos i uszy, a potem urwał, bo w tej pozycji za wiele zrobić się nie da, a namiot jest za ciasny do wygibasów i próby wyjścia z duszenia. Typ od duszenia przytaknął, że mógłbym to zrobić, i że to by była dobra decyzja w walce."

7) Temat roku: Karolina Kowalkiewicz jako Polska piękność MMA :beczka:

Oraz
Mój prezydent

8) Wydarzenie roku na forum: Regularny tartak

9) Inba roku: @Zielony i jego out z forum

10) Spamer/troll roku: @Baasteek niepodzielnie

Last edited:
1) Użytkownik roku: @Papieżak, @Patrosixxx, @GypsyKing
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025): @Gomuu (wybrałbym jeszcze @King11, ale on niestety usunął konto
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Joker, @Dawid _Ozdoba-Legenda
4) Redaktor roku: @Cloud
5) Artykuł roku*: https://cohones.mmarocks.pl/threads/geniusz-który-nie-umiał-normalnie-żyć-–-wszystkie-grzechy-jona-jonesa.80201/
6) Komentarz roku**: @Stefan i opis Pawła Ryta według czatu GPT
7) Temat roku: XTB KSW 105, wyniki na żywo (m. in. przez walkę Pudzian vs Hall)
8) Wydarzenie roku na forum: Tu jeszcze pomyślę
9) Inba roku: Konflikt Cohones z @zielony666 zakończony jego banem
10) Spamer/troll roku: Tu się chyba nie wypowiem

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back