Cassius42
Vale Tudo Championship
Albo Cohones albo nic...Nie kuś losu bo zostanie Ci tylko Discord…
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo Cohones albo nic...Nie kuś losu bo zostanie Ci tylko Discord…
![]()
Ale tak definitywnie?Albo Cohones albo nic...
![]()
![]()
Napewno nie żadne Discordy itp.Ale tak definitywnie?
Zapraszać z grzeczności to można tylko raz, a nie kilka razy...
@Cassius42 z grzeczności nie powinno sie odmawiać
Tylko ja tu jestem na afterparty po Cohones Awards 2023, z 2 nagrodami i 30 głosami, a pan to nawet chyba nie głosował, a głosów to dostał równe...
ZERO, a nieobecni głosu w tym temacie tu nie mają... jak publiczność na Oscarach.
![]()
KtoTobie to forum zbytnio chyba siadło na głowę Łukasz, ale po tylu latach dalej...
jak łokieć?Ktopanie Pawle
![]()
Ja nie wiem o kogo wam chodzi... chyba mylicie mnie z kimś innym... pewnie jakimś byłym useremjak łokieć?
boli czy nie?Ja nie wiem o kogo wam chodzi... chyba mylicie mnie z kimś innym... pewnie jakimś byłym userem
![]()
![]()
Udaje że nie wie ocb, bo nie użyłeś magicznego "okcia"boli czy nie?![]()
Kąpiel nadal tylko w środę i sobotę a w pozostałe dni tylko stopy w zlewie?Ja nie wiem o kogo wam chodzi... chyba mylicie mnie z kimś innym... pewnie jakimś byłym userem
![]()
![]()
Też mam jakieś przebłyskiPrzecież to jest zelaznareka a nie kaczka
Jak tamten.Też mam jakieś przebłyski
Ale za dużo w dziale boksu się udziela
No ale on ogląda i w ogóleJak tamten.
Albo miał aktualizację softuMoże to jakiś przyrodni brat![]()
Nie, to jest zelaznareka po nastoletniej ewolucji, myślę że wyciągnął wnioski po ostatnim pobycie i teraz jest mniej wkurwiajacy ale nadal spamuje, tylko nie e tematach o frikach a w newsach.No ale on ogląda i w ogóle
Żelazny jedynie wchodził do boksu, spuszczał się nad Tysonem, pisał boks umiera a jak go @alww rozjebał w dyskusji to dal mu ignora
Może to jakiś przyrodni brat![]()
To prawda te emotki to takie same jakie żelazny używałNie, to jest zelaznareka po nastoletniej ewolucji, myślę że wyciągnął wnioski po ostatnim pobycie i teraz jest mniej wkurwiajacy ale nadal spamuje, tylko nie e tematach o frikach a w newsach.
Ja jestem pewien że to jest on i tyle, używa zwrotów i emotek których nikt inny nie używał
I jakiej muzyki słuchasz?To prawda te emotki to takie same jakie żelazny używał
@Cassius42 zostałeś oskarżony o straszne zbrodnie odpowiadaj i czy masz kanał na yt i co uważasz o bezdomnych
@Cassius42 na co umarł Stasiu bandyta?I jakiej muzyki słuchasz?
Bo pierwszą moja pasja do sportów walki był boks zawodowy i książki "Zawodowcy" Jana Skotnickiego (RIP) (reklama w PS) rekordy bez BoxRec'a (trzeba było robić notatki jak podawał J.Pindera kto z kim walczył i kiedyTeż mam jakieś przebłyski
Ale za dużo w dziale boksu się udziela
Kanału na YT nigdy nie miałem, ja to nawet nigdy nie dałem tam komentarza... jedyne medium społecznościowe w którym się udzielam to CohonesTo prawda te emotki to takie same jakie żelazny używał
@Cassius42 zostałeś oskarżony o straszne zbrodnie odpowiadaj i czy masz kanał na yt, i co uważasz o bezdomnych
A emotki na Cohones są eleganckie dla tego ich używamNie, to jest zelaznareka po nastoletniej ewolucji, myślę że wyciągnął wnioski po ostatnim pobycie i teraz jest mniej wkurwiajacy ale nadal spamuje, tylko nie e tematach o frikach a w newsach.
Ja jestem pewien że to jest on i tyle, używa zwrotów i emotek których nikt inny nie używał
Muzyki słucham różnej zależnie od nastroju ale głównie Pop, R'N'B, Rock i czasami Hip hopuI jakiej muzyki słuchasz?
Jaki Stasiu@Cassius42 na co umarł Stasiu bandyta?
eee to Ty podobny, o rok czy dwa młodszy dziaders odo mnieBo pierwszą moja pasja do sportów walki był boks zawodowy i książki "Zawodowcy" Jana Skotnickiego (RIP) (reklama w PS) rekordy bez BoxRec'a (trzeba było robić notatki jak podawał J.Pindera kto z kim walczył i kiedy)
W TVP to chyba pierwsza walka boksu zawodowego jaką widziałem była retransmisja walki Holyfield vs Foreman (91 r) czyli pewnie kilku userów nie było jeszcze w planach
Przed epoką Gołoty, oglądało się też walki Tigera od zdobycia pasa z Barberem, później było K-1 (na Eurosporcie z Hoost, Aerts, Bonjaski, LeBanner ) a na końcu było dopiero MMA (chyba od KSW i turniejów, gdzie młody Juras wychodził w kimoniei Nastuli w PRIDE) chociaż o UFC i Gracie to chyba pierwszy raz przeczytałem w PS, ale nie było możliwości wtedy tego zobaczyć... a co do boksu nie zgadzałem się w wielu rzeczach z @alww głównie jeśli chodzi o Canelo i Usyka, ale ignore'a mu nie dałem, czyli kolejna kula w płot panowie detektywi...
Kanału na YT nigdy nie miałem, ja to nawet nigdy nie dałem tam komentarza... jedyne medium społecznościowe w którym się udzielam to Cohones
A co do bezdomnych jak mnie nachalnie nie zaczepiają po pijaku np., to mi nie przeszkadzają bo każdy może w życiu zbłądzić, a wielu trafiło tam też ze względów zdrowotnych.
A emotki na Cohones są eleganckie dla tego ich używam
Freaków to nigdy nie oglądałem na żywo tylko czasami zobaczę sobie skrót jak walczą byli sportowcy jak Fonfara czy Sosnowski, dla mnie mogło by ich nie być w ogóle, bo tylko demoralizują młodzież tymi konferencjami, a tacy jak Najman czy Marcoń dużo gadają a później g... z tego wychodzi w samej klatce, a do tego zarabiają wielką kasę za tylko gadkę, bo w "walce" są beznadziejni...a taka np. Godlewska antytalent chyba we wszystkich dziedzinach ma rekord na Tapology, jak normalna zawodniczka jak i ta patusiara Goha Magical (1-0) którą poznałem dopiero dzięki Cohones
Muzyki słucham różnej zależnie od nastroju ale głównie Pop, R'N'B, Rock i czasami Hip hopu
Lubię takie wokalistki jak Tyler, Madonna, JLo, Shakira, Keys, Beyonce, Rihanna, Ciara, Milian, Minogue, Lady Gaga, Furtado, Perry, Ora, Lipa, Pink, Goulding..., wokalistów: Dr Alban, Shaggy, Nelly, S. Paul, 50 Cent, Eminem, Flo Rida, Pitbull, Akon, Adams, Springsteen, Sheeran, Iglesias, zespoły: Boney M, Destiny's Child, Fifth Harmony, The Black Eye Peas, Roxette, The Pussy Cat Dolls, Bon Jovi, Aerosmith, Guns N'Roses, Linkin Park, Metallica...
Z Polski: Dąbrowska, Szroeder, Lanberry, Zawiałow, Sarsa, Nykiel, Cleo, Lady Pank, Budka Suflera, Perfect, T.Love i wielu wielu innych...
Jaki Stasiu
Myślę że wyjaśniałem to że nie jestem żadnym Żelaznym...
A tylko jedynym i niepowtarzalnym @Cassius42 znanym i lubianym (przez niektórych) userem na Cohones
Ale z tego wyszedł długi post i to bez korzystania z internetu, taki od serca,
miał być w pierwszą rocznicę na forum, no ale te niesłuszne oskarżenia sprawiły że podałem kawę na ławę, albo niczym Max Kolonko Mówię jak jest
![]()
Nie przejmuj się, mnie też tutejsze gity z jakimś typem łączyły bo emotki daje te same HahaBo pierwszą moja pasja do sportów walki był boks zawodowy i książki "Zawodowcy" Jana Skotnickiego (RIP) (reklama w PS) rekordy bez BoxRec'a (trzeba było robić notatki jak podawał J.Pindera kto z kim walczył i kiedy)
W TVP to chyba pierwsza walka boksu zawodowego jaką widziałem była retransmisja walki Holyfield vs Foreman (91 r) czyli pewnie kilku userów nie było jeszcze w planach
Przed epoką Gołoty, oglądało się też walki Tigera od zdobycia pasa z Barberem, później było K-1 (na Eurosporcie z Hoost, Aerts, Bonjaski, LeBanner ) a na końcu było dopiero MMA (chyba od KSW i turniejów, gdzie młody Juras wychodził w kimoniei Nastuli w PRIDE) chociaż o UFC i Gracie to chyba pierwszy raz przeczytałem w PS, ale nie było możliwości wtedy tego zobaczyć... a co do boksu nie zgadzałem się w wielu rzeczach z @alww głównie jeśli chodzi o Canelo i Usyka, ale ignore'a mu nie dałem, czyli kolejna kula w płot panowie detektywi...
Kanału na YT nigdy nie miałem, ja to nawet nigdy nie dałem tam komentarza... jedyne medium społecznościowe w którym się udzielam to Cohones
A co do bezdomnych jak mnie nachalnie nie zaczepiają po pijaku np., to mi nie przeszkadzają bo każdy może w życiu zbłądzić, a wielu trafiło tam też ze względów zdrowotnych.
A emotki na Cohones są eleganckie dla tego ich używam
Freaków to nigdy nie oglądałem na żywo tylko czasami zobaczę sobie skrót jak walczą byli sportowcy jak Fonfara czy Sosnowski, dla mnie mogło by ich nie być w ogóle, bo tylko demoralizują młodzież tymi konferencjami, a tacy jak Najman czy Marcoń dużo gadają a później g... z tego wychodzi w samej klatce, a do tego zarabiają wielką kasę za tylko gadkę, bo w "walce" są beznadziejni...a taka np. Godlewska antytalent chyba we wszystkich dziedzinach ma rekord na Tapology, jak normalna zawodniczka jak i ta patusiara Goha Magical (1-0) którą poznałem dopiero dzięki Cohones
Muzyki słucham różnej zależnie od nastroju ale głównie Pop, R'N'B, Rock i czasami Hip hopu
Lubię takie wokalistki jak Tyler, Madonna, JLo, Shakira, Keys, Beyonce, Rihanna, Ciara, Milian, Minogue, Lady Gaga, Furtado, Perry, Ora, Lipa, Pink, Goulding..., wokalistów: Dr Alban, Shaggy, Nelly, S. Paul, 50 Cent, Eminem, Flo Rida, Pitbull, Akon, Adams, Springsteen, Sheeran, Iglesias, zespoły: Boney M, Destiny's Child, Fifth Harmony, The Black Eye Peas, Roxette, The Pussy Cat Dolls, Bon Jovi, Aerosmith, Guns N'Roses, Linkin Park, Metallica...
Z Polski: Dąbrowska, Szroeder, Lanberry, Zawiałow, Sarsa, Nykiel, Cleo, Lady Pank, Budka Suflera, Perfect, T.Love i wielu wielu innych...
Jaki Stasiu
Myślę że wyjaśniałem to że nie jestem żadnym Żelaznym...
A tylko jedynym i niepowtarzalnym @Cassius42 znanym i lubianym (przez niektórych) userem na Cohones
Ale z tego wyszedł długi post i to bez korzystania z internetu, taki od serca,
miał być w pierwszą rocznicę na forum, no ale te niesłuszne oskarżenia sprawiły że podałem kawę na ławę, albo niczym Max Kolonko Mówię jak jest
![]()
Niestety mam nawet więcej, urodzony jeszcze w latach 70...eee to Ty podobny, o rok czy dwa młodszy dziaders odo mnie
czyli te 42 to jednak był wiek
![]()
Tata?!Niestety mam nawet więcej, urodzony jeszcze w latach 70...czyli to ja jestem tym starszym dziadersem od kolegi
, no ale staro się jeszcze nie czuję, a jak widzę takiego Murana czy Prezesa w klatce to nawet młodo
, a jak popatrzę w lustrze na swoją facjatę i np. porównam do Pudziana to jeszcze młodziej
42 to jest rok urodzenia M. Ali nie mój wiek...
![]()
Masz temat "ile macie lat" czy jakoś podobnie. Czas się przyznaćNiestety mam nawet więcej, urodzony jeszcze w latach 70...czyli to ja jestem tym starszym dziadersem od kolegi
, no ale staro się jeszcze nie czuję, a jak widzę takiego Murana czy Prezesa w klatce to nawet młodo
, a jak popatrzę w lustrze na swoją facjatę i np. porównam do Pudziana to jeszcze młodziej
42 to jest rok urodzenia M. Ali nie mój wiek...
![]()