Laikike1
ONE FC Featherweight
Bartłomiej się nazywam, nie Bartosz
Ja bym się wkurwił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bartłomiej się nazywam, nie Bartosz
Nom, nienawidzę tego szczerze. ;) Twittera hejtuję do dzisiaj - ograniczenie znaków nie daje mi zrobić swojego imienia i nazwiska, lol.Ja bym się wkurwił.
As alwaysHe's back!
No wreszcie, jakie nudne życie było...As always
BTW, @Jakub Bijan zgarnął 4 raz z rzędu nagrodę za artykuł, tak więc już rok temu spełniał wymogi wstąpienia do HoF Cohones.
@defthomas, @Dzihados, @baju, ktoś inny z wystarczającą mocą.@Cloud, przypominam o pasie Cohones Awards dla Jakuba :)
Na dniach Cactus. Na dniach..@defthomas, @Dzihados, @baju, ktoś inny z wystarczającą mocą.
Nie podpadać naczelnemu
Przepraszam, że tak truję dupę, ale skoro już jest taka nagroda, niech będzie też nadawana wtedy gdy powinna
@defthomas, @Dzihados, @baju, ktoś inny z wystarczającą mocą.
Nie podpadać naczelnemu
Przepraszam, że tak truję dupę, ale skoro już jest taka nagroda, niech będzie też nadawana wtedy gdy powinna
Nie mam takiej mocy, a chłopaki mają teraz kilka ważniejszych rzeczy do ogarnięcia, ale obiecuję, że tego przypilnuję. Dzięki Cactus.@defthomas, @Dzihados, @baju, ktoś inny z wystarczającą mocą.
Nie podpadać naczelnemu
Nie mam takiej mocy, a chłopaki mają teraz kilka ważniejszych rzeczy do ogarnięcia, ale obiecuję, że tego przypilnuję. Dzięki Cactus.
A to są pewnie tylko 3 pieprzone kliknięcia w klawisze,3 kliknięcia...
Nom, bo Łukasz wie ile co zabiera czasu na MMARocks. Voran, pls.
Ja wszystko wiem.Nom, bo Łukasz wie ile co zabiera czasu na MMARocks. Voran, pls.
:) #hardlife to jeszcze będzie, znowu na Twitterach będziesz szalał z gifami. Kwestia czasu, samodestrukcyjny z Ciebie Pan.Ja wszystko wiem.
#hardlife Harry
Nom, bo Łukasz wie ile co zabiera czasu na MMARocks. Voran, pls.
Spoko jak tyle śpisz, to za nie długo bedzie następneNieee! Przespałem głosowanie :(