Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Smutna frekwencja. Chyba wymyślić nową formę głosowania by dalej ta zabawa miała sens.

:D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.Spoko. Na mnie też nikt nie głosował![]()
Bo się jebanym leniom nie chce nawet szukać artykułów(już o czytaniu nie wspomnę), ani przeglądnąć listy userów. Potem płacz, że mmarockspudelek.pl i mało merytoryki. Jak ktoś wstawi artykuł, to za długie nie czytam ;):D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.
to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy.
Konta pozakładali ludzie z branży monitorujący cohones pod kątem hejtów na własny temat i którzy generalnie zainteresowani są wyszukiwaniem nominacji do wbijania cweli ewentualnie wyłaniania kandydatów do lizanie jajec psom Różala.:D Choć ego ucierpiało ;) to musisz przyznać, że nie spociłeś się zliczając głosy. Zastanawia mnie dlaczego, ruch na forum wydaje się być spory.
@Cloud Działamy coś?
Raczej nie, bo nie dostalem głosu w tej kategorii.Ktos fajny?
Nie pamiętam na jakiego użytkownika roku głosowałem. Kaczy pamiętasz? Ktos fajny?

Hehe bravo JaNie dało się na siebie, to olałeś, proste![]()
Nie chciałem umiejszać pracy, którą wykonałeśA tu Cię zaskoczę: spociłem się.

Stagnacja na słabym poziomie to najlepszy dowód na to, że aktualna forma jest zła.Ps. A co do frekwencji, to IMO w poprzednich edycjach, nie było inaczej
No i zajebiscie! Wzorowych userow sie powinno doceniać.@Cloud Klawo! Postrach na dzielni murowany
Dzięki ;)
To gdzie jest nagroda dla mnie?No i zajebiscie! Wzorowych userow sie powinno doceniać.
poczestuj kolege
wysle ci paczke za jakis czas, zgadamy sie na mailupoczestuj kolege

musialbys jakos dobrze zafoliowac, zeby zapach nie przeszedl :Dwysle ci paczke za jakis czas, zgadamy sie na mailu![]()
pompeczka i worek vacuum :Dmusialbys jakos dobrze zafoliowac, zeby zapach nie przeszedl :D
Ale jaja sobie robisz czy nie robisz? :-Dpompeczka i worek vacuum :D
Piwko dla wszystkich na następnym zlocieCo nowe ?Gratulacje panowie - @Masu dziku, @Saenchai @VaeVictis mimo że często się nie zgadzamy @Masta Blasta i pozostali wyróżnienie głosami, to mega przyjemność mieć takich ogarniętych gości na forum! @MMAkłowicz bez konkurencji @Wstawaj do dziś się ukrywa hehe @VoRaNeK to już prawdziwa legenda tego forum, nie ma chyba szybszego gościa od niego jeśli chodzi o newsy i bardziej pomocnego zarazem @Piotr Pędziszewski całkowcie rozjebał ten rok niesamowitą Grupą Początkująca, sam wczoraj przesłuchałem 3 zaległe odcinki bo najlepsze w tym jest że większość materiału się nie starzeje :) Dziękuje wszystkim za głosy na mnie, bardzo to miłe, szczególnie że mija już 8 rok naszej działalności nie zawsze łatwej i przyjemnej...kurwa jak ten czas leci hehe :) Dzięki wielkie też @Anonymous za podliczenie głosówPiwko dla wszystkich na następnym zlocie
Przepraszam też że tak późno odpowiadam ale byłem dość mocno wjebany w nową główną mmarocks :)

Wpadaj do Warszawy 5 marca byku.@defthomas dziekuje za gratulacje a wszystkim, ktorzy na mnie glosowali za docenienie, to naprawde mile. Co do tych spraw w ktorych polemizowalem z szefem czy innymi czlonkami redakcji to juz przeszlosc, dzialajcie w sposob jaki uznajecie za najlepszy i najskuteczniejszy. Nawet komentowanie pojawiajacego sie na portalu MMA jak diabel z pudelka Szpilki sobie darowalem, choc latwo nie bylo ;) Jeszcze raz dziekuje wszystkim i mam nadzieje, ze do zobaczenia na jakims kolejnym zlocie.