Wyniki CLOUT MMA 5 – wyniki gali

Wiem, że to patologia, że te całe freaki i wszystko z nimi związane to szkodliwe dla dzieciaków gówno...
Ale cholera, na tej walce karłów z Sosnowskim, bawiłem się lepiej niż wczoraj na walce DeFriesa :rofl:

BEDE CIE RUCHAL.png

Jedyne co cieszy to ogromne pustki na widowni - fajnie ogląda się upadek freaków gdy za naszą granicą dzisiaj Czesi robią 100% sportowy Oktagon z prawie 30k ludzi na widowni i sold outem na tygodnie przed.

Jedyne co cieszy to ogromne pustki na widowni - fajnie ogląda się upadek freaków gdy za naszą granicą dzisiaj Czesi robią 100% sportowy Oktagon z prawie 30k ludzi na widowni i sold outem na tygodnie przed.
No nie wiem.Jak patrzyłem ze 2 godziny przed gala na ebilet to zostało tylko z 700-800 wejsciówek.Czyli ponad 90% hali wypełnione na bank.

No nie wiem.Jak patrzyłem ze 2 godziny przed gala na ebilet to zostało tylko z 700-800 wejsciówek.Czyli ponad 90% hali wypełnione na bank.
Byku to działa tak, ze tych sprzedawców biletów w Polsce są... setki i skoro na ebilet było 900 to w 30 innych też były bilety i na bramce też były bilety. Widać gołym okiem, że to jest może 60% a na freakowych galach rozdają bardzo dużo biletów za frajer.

Back