Prorok Izajasz
UFC Welterweight
Nie obrażaj pan dobre????Po chuj wy jakiegoś strima odpalacie przygłupy. Jak są na yt dwie pierwsze walki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie obrażaj pan dobre????Po chuj wy jakiegoś strima odpalacie przygłupy. Jak są na yt dwie pierwsze walki.
POD BORO MARKETEM ?boro najebal dziesięciu a z jednym kurwa nie da rady?
Ale tamci to była banda chuja z remizy sam miałem go wtedy po kursie 3.2boro najebal dziesięciu a z jednym kurwa nie da rady?
Ile oni mają wzrostu ? Ten rekordzista dobry jest jak na frikowych ogórkówTyp gali, Wojtek był po @1.5
O ja pierdoleee ja bym w to dobry byłjak coś to w mam talent typ zaraz będzie wpierdalal sałatkę ziemniaczana na czas
Szuliego też wypunktował w boksie. On ma chyba coś około 100 walk w boksie amatorskim.Ile oni mają wzrostu ? Ten rekordzista dobry jest jak na frikowych ogórków
Może by Adamka najebał ? A kurs by był pięknySzuliego też wypunktował w boksie. On ma chyba coś około 100 walk w boksie amatorskim.
W romskiej klatceMoże by Adamka najebał ? A kurs by był piękny
Chyba po mefeSZULI WARIATTO GO ROBI W WALCE ULICZNEJ JAK PETA
Niech się o głosy martwi polityk jego maćSZULI WARIATTO GO ROBI W WALCE ULICZNEJ JAK PETA
Dodajmy do tego kosmiczne warunki fizyczne jak na tą wagę oraz bak paliwa na 10 rund.Sobierajski to byl dosc dobry bokser amatorski a daja mu takich chłopaczków
Nam działa dzięki Dawidowi!! Na innych jaja wyjebane!!!ale bedzie znow gównoburza jak nie naprawią PPV
Co ty gadasz morda jak gocha rządzi zorganizowana grupą przestępczą na ytTylko mi się ta akcja z Gohą wydaje ustawką? Poszli pod żabkę, dali kominiarki, obiecali wódkę (dla Gohy też) i odjebali teatr
I sra na hejterów.... DosłownieCo ty gadasz morda jak gocha rządzi zorganizowana grupą przestępczą na yt
FRYZURA SIEDZI FRESHJa pierdole co za niepełnosprawny karzeł z zakolami ??