Civil War w USA

Kurwa wylatują mi poboczne kanały na X typu fight street i tak szybko przeleciałem to tam jest 94 procent contentu z czarnymi.:beczka:

Twitter zajebiście pokazuje jak ta rasa jest agresywna.

A więc wojna :popcorn:

Włoska premier Dżordżia Meloni prosiła, raz po raz, o zdjęcie ze mną podczas spotkania G-7 we Francji. W Italii radzi sobie źle z poziomem swojej popularności, prawdopodobnie dlatego, że odrzuciła Stany Zjednoczone Ameryki, Kraj, który naprawdę kocha i chroni Włochy, gdy chodziło o uniemożliwienie Iranowi uzyskania lub opracowania Broni Jądrowej (Ale NATO zrobiło to samo, swoją drogą!). Nawet nie pozwoliła nam użyć włoskich pasów startowych lub dróg startowych, co stanowiło wielką logistyczną niedogodność, i to pomimo faktu, że Stany Zjednoczone corocznie przeznaczają setki Miliardów Dolarów na ochronę Włoch i innych „tak zwanych” Sojuszników NATO. Teraz, po tym jak Stany Zjednoczone pokonały Iran militarnie, chce znów być przyjaciółmi, aby podnieść swoje „liczby”. Nie, dziękuję!!! Prezydent DJT

To co się dzieje z murzynami w USA od pewnego czasu przypomina mi chorobę z uniwersum filmowego 28 dni później.

Chyba civil war już nie będzie, temat do zamknięcia
main_25szacuneczek_kierowniku.jpg

Back