Civil War w USA

Wpuszczasz 3ci świat, dajesz mu się mocno rozmnożyć, nie kontrolujesz swoich uczelni i i tego co tam się naucza = to co widać w usa.
Biali ludzie sobie piekło zgotowali, nawet u dzieci wszyscy prowodyrzy takich akcji
jak bicie białego staruszka to małpy lub półmałpy.
Widać jak na dłoni.

Wpuszczasz 3ci świat, dajesz mu się mocno rozmnożyć, nie kontrolujesz swoich uczelni i i tego co tam się naucza = to co widać w usa.
Biali ludzie sobie piekło zgotowali, nawet u dzieci wszyscy prowodyrzy takich akcji
jak bicie białego staruszka to małpy lub półmałpy.
Widać jak na dłoni.

Akurat białe dzieci, też mają dużą wściekliznę na wielu filmach z bicia dorosłych.

Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że białe dzieci będą tak strasznie agresywne w stosunku do ICE i do osób starszych.

Przykład konfliktu o ICE pięknie pokazuje zapaść USA.

Akurat białe dzieci, też mają dużą wściekliznę na wielu filmach z bicia dorosłych.

Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że białe dzieci będą tak strasznie agresywne w stosunku do ICE i do osób starszych.

Przykład konfliktu o ICE pięknie pokazuje zapaść USA.
Nie,
białe dzieci małpują czarne dzieci bo wmówiono im, że bycie czarnym jest fajniejsze.

Niesamowite co się obecnie dzieje w USA

18 latek zamachowcem na Kapitol. Ciekawe ile ludzi by zabił gdyby nie szybkie schwytanie przez strażników.

Last edited:
Podobno zamachowiec na Capitol to ten

1771379305510.jpeg

1771379441929.jpeg

Lub ten

1771380072279.jpeg

Last edited:
Początek akcji z blondynką.

@ninja

Biała uczennica ruszyła z rękami pierwsza zaczynając imbe, potem poprawiła czarna :cool:

Białe są, też agresywne co widać na tych nagraniach dosyć często.

Last edited:
Ja tu nie widzę żadnego śmietnika, a informacje o wojnie domowo-kulturowej jakiej nie było od dekad w USA. A poziomie niezwykłości tego zjawiska mówi to, że nawet w tą ,,wojnę" są wmieszane dzieci po 10-13 lat.

Najciekawszy temat w historii cohones.

Imo ten temat może przebić dobrze transmitowana i nagrana wojna między państwami nic już raczej nie będzie blisko tego tematu. Tu jest dosłownie wszystko.

Ten temat wyprzedził nawet moja wyobraźnię, bo nie wiedziałem, że będę to wstawiał lincze dzieci na dorosłych.

Za dekady to będzie coś legendarnego. Aż sam jestem ciekawy co przyniosą kolejne miesiące.

Jedna dobra rzecz wynikła z tego śmietnika tutaj.

Jeśli kiedyś moderacja będzie Was chciała za coś zbanować, wystarczy zapytać admina:
"A czemu nie dacie mi ignora? To z waszej perspektywy ban"

:awesome:
Nie no, jest ogromna różnica pomiędzy tym co wkurwia was a co admina, elo! Egalitaryzm nie jest dla zarządu ;)
:fjedzia:

Dzieci, dzieci, tak geopolitycznie świata nie ogarniać ;) ;) ;)

A poważniej: mam też paru gagatków w ignorze, nawet takiego jednego co mi mówił że powinienem w morde dostać

Ujawniono bodycama policji gdy przyjechali do ojca który miał zastrzelić własną córkę, bo pokłócili się o Trumpa.

Back