Civil War w USA

Widzisz, ludzie dojrzali emocjonalnie mają w dupie co o nich myślą inni, tylko robią swoje. Ludzie dojrzali emocjonalnie też nie mają takich wahań nastrojów jak Twoje.

Zresztą, tylu ludzi już Ci próbowało coś wytłumaczyć, a Ty dalej żyjesz w swoim przegrywie, a ja darmowym terapeutą nie będę.
Pozdro.
Ludzie dojrzali emocjonalnie nie wracają dziesiąty raz na forum z którego na butach zostali wyjebani, tyle w temacie, wahań nastrojów nie mam, jestem ciągle ten sam, chłopaki w hp potwierdzą.

Ja nie szukam terapeuty w typie który oddał swój wątły majątek ukraińskiej dziwce i skończył goły w namiocie nie mając sobie nawet w czym gaci uprać, ryju, obejdzie się, bez kitu.

Ludzie dojrzali emocjonalnie nie wracają dziesiąty raz na forum z którego na butach zostali wyjebani, tyle w temacie, wahań nastrojów nie mam, jestem ciągle ten sam, chłopaki w hp potwierdzą.

Ja nie szukam terapeuty w typie który oddał swój wątły majątek ukraińskiej dziwce i skończył goły w namiocie nie mając sobie nawet w czym gaci uprać, ryju, obejdzie się, bez kitu.

Choroba postępuje.

G-r1X8WagAADR-G

Ech ta głupia narracja mordowania ludzi. Kiedy mówimy o 2 przypadkach śmiertelnych.
Zawsze kocham te naginanie faktów przez jedną lub drugą stronę.

Nie. @Alconnoisseur robi szpagaty piękne, ale tu 100% racji pewnie z doświadczenia.
Po prostu jak spędzisz trochę czasu z jakimiś czarnymi czy ciapatymi to zrozumiesz, że to nie są "normalni" ludzie.

Wychowani w gównie powinni zdychać w gównie.

Mi się wydaje, że poglądy mam dość stałe :fjedzia: . Ot, przykładowy mój post - jeszcze z 2024 - dotyczący protestów na granicy PL-BY.
Jak widać wtedy też nie miałem problemu ze środkami przymusu bezpośredniego w takich sytuacjach i w sytuacji tej amerykańskiej Karen liczyłem na podobne rozwiązanie, a niekoniecznie fatality :fjedzia: .

A, że poszło jak poszło to mamy w wielu, neutralnych do tej pory środowiskach, legitymizację lewackiego szaleństwa.

Dlaczego tu nie poszły w ruch pały i gumowe kule?
Młode aktywiszcza, o przepraszam - osoby aktywiszczowe - nie mają pracy i widocznie im się nudzi. A tyle ulic pozostaje niezamiecionych.

Last edited:
Po imieninach u Twojej starej, ciasto było podłe, to się wkurwiłem i musiałem się wyładować.
:fjedzia:
Ale za to fajnie wyszedłem.

Czyli ponurak. Myślałem, że luzak. K...a że ludzie w nierealu są tacy bez luzu :beczka: Dla mnie net to zawsze była i będzie wielka beczka śmiechu, ale nawet tu trzeba być drętwym. :DC:

Już nie ma co z tobą gadać.

Czyli ponurak. Myślałem, że luzak. K...a że ludzie w nierealu są tacy bez luzu :beczka: Dla mnie net to zawsze była i będzie wielka beczka śmiechu, ale nawet tu trzeba być drętwym. :DC:

Już nie ma co z tobą gadać.
ok ok przepraszam, że nakrzyczałem na murzynów
:juanlaugh:

Back