Civil War w USA

No na twoim miejscu bym założył nowe,bo wczoraj ładna kompromitacja.

A teraz nic już do mnie nie pisz. Ja na forach skupiam się na newsach, a nie anonimach których nigdy nie spotkam i mało mnie obchodzą.
Nie płacz, zadymiarzu, no dawaj dalej.

Sam zacząłeś do mnie pisać więc teraz nie sraj pod siebie. Następnym razem jak zechcesz do mnie coś napisać, to ściągnij gacie i pokaż się wszystkim, przypomnisz sobie jak to było i Ci przejdzie.

A teraz morda i do budy!

Chłopie to jest USA. Nie ma porównania do jakiegokolwiek innego miejsca na ziemi. Tu się wkurzy 5 czarnych, rozstrzelają 7 agentów ICE i masz wojnę domową.
Nie, nie masz wojny domową tylko masz egzekucję na tych 5 czarnych która kończy się tym że głupie pizdy płaczą pod sądem że może i było źli, może i po wyrokach, może zabili 7 funkcjonariuszy, ale nie zasługiwali na śmierć!

Ty wiesz chłopaku jakie warunki muszą zostać spełnione by móc sytuację w danym państwie określić mianem "wojny domowej"?

Znów popełniasz te same błędy co zawsze, za bardzo emocjonalnie, złe wnioski, moja rację jest najmojsza mimo że piszę bzdury. Ehh.

Kłócisz się o jakieś bzdury które sobie wkrecisz na głowę i teraz będziesz pół roku gadał o mitycznej wojnie domowej której nie ma.

Jesteś złym człowiekiem bo gdybyś tylko miał taką okazję, to taką wojnę domową byś sam zapoczątkował, tylko po to żeby później powiedzieć ludziom dookoła że to TY MIAŁEŚ RACJE.
Eot, pis joł.

@Siedem

Mało wiesz o USA. Śmierć Floyda prawie rozwaliła USA od środka.

ICE to jeszcze 100 razy większy problem przy jego śmierci, a Wy już wszystko wiecie, że w państwie gdzie zwykły Janusz ma 100 gnatow w domu wszystko będzie grzeczne przez te 3 lata.

:DC:

@Siedem

Mało wiesz o USA. Śmierć Floyda prawie rozwaliła USA od środka.

ICE to jeszcze 100 razy większy problem przy jego śmierci, a Wy już wszystko wiecie, że w państwie gdzie zwykły Janusz ma 100 gnatow w domu wszystko będzie grzeczne przez te 3 lata.

:DC:
Śmierć Floyda hahaha o to płakały właśnie tylko głupie pizdy, tak samo jak w tym przypadku, normalnie ludzie mają to w dupie, tak samo jak cpuna flojda

Nie, to przecież ty wszystko wiesz.

Owszem, tam janusze mają po 100 sztuk broni w domu, owszem, problem w twojej narracji jest taki że te janusze w zdecydowanej większości popierają trampka a nie kolorowych lewackich idiotów;)

Więc z kim i o co one mają się strzelać?

To tam pizdy będą podnosić larum, głupie pizdy, a mężczyźni z bronią będą siedzieć w domu i nawet dupy nie ruszą bo nie będą się stawiać przeciw czemu co sami popierają.

Nie masz pojęcia o Ameryce, uważasz że tam są wszyscy postępowi jak kamala haris.

Weź sobie poczytaj co myślą tacy normalni Amerykanie jak Bryce Mitchell czy Sean Strickland.

No oni chyba mają znacznie większe pojęcie o Ameryce niż my wszyscy razem wzięci w tym temacie?

No i takich rednecków jak oni w tych mitycznych domach ze składnikami broni jest 90%.

Dziękuję za uwagę. :tiphatb:

@Siedem

Nadal słabo w temacie . Lewaczki siedzą tylko w domu? Zamach na Kirka i Trumpa?

Ja USA przez Trumpa śledzę nałogowo od 2015 roku.

Obecnie to jedna wielka beczka prochu.

Śmierć Floyda hahaha o to płakały właśnie tylko głupie pizdy, tak samo jak w tym przypadku, normalnie ludzie mają to w dupie, tak samo jak cpuna flojda

Dziękuję za uwagę. :tiphatb:

I co to zmienia. 2 ręce i 2 nogi. Człowiek, który robi Ci konflikty na cały kraj.

Co mnie o obchodzi czy to lewaki czy prawaki gdy przez niego wybuchnie wojna domowa.

@ninja

Na chłodno co sądzisz?

Indianie tylko na filmach byli szczupli?
:beczka:

Nie rozumiem za bardzo czego ryja drze, chcieli chłopa sprawdzić, nie chciał wyjść z auta to jakaś paranoiczka?
Co mu takiego niby zrobili?
::really::
Biały by grzecznie wyszedł, powiedział dzień dobry proszę pana, do widzenia proszę pana obustronnie, ale te małpy nie potrafią w cywilizację i kulturę.

Mysle, ze ten film wyjaśnia wszystko.
Polecam obejrzeć od deski do deski, wcześniej widziałem jakis film tego gościa że pokazuje jak wygląda praca szeryfa w USA wiec raczej wiarygodny gość co zna temat a nie jest ekspertem od wszystkiego..

G-VluOga4AAvJMV

W sumie niby nie związane z tematem ale jednak kurwa TAK,
bardzo związane z tym tematem.
:awesome:

dobra zawodniczka, mówi to co każdy zdroworozsądkowy facet myśli

:beczka: :beczka: :beczka:

mama nadzieję, że nasi liberałkowie poczytają/posłuchają i zamkną mordy w końcu o biednych murzynach w usa

Back