jut
Sum
Kupuj i noś co chcesz i dla kogo chcesz. Byleby Ci dysk z kości ogonowej nie wypadłA co wy się wstydzicie kurwa, w różowej koszuli to popierdalacie bo niby taki męski kolor, a stringi to niby tylko raz do roku dla żony zakładacie?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kupuj i noś co chcesz i dla kogo chcesz. Byleby Ci dysk z kości ogonowej nie wypadłA co wy się wstydzicie kurwa, w różowej koszuli to popierdalacie bo niby taki męski kolor, a stringi to niby tylko raz do roku dla żony zakładacie?![]()

A co wy się wstydzicie kurwa, w różowej koszuli to popierdalacie bo niby taki męski kolor, a stringi to niby tylko raz do roku dla żony zakładacie?![]()

Adidasowi dupa się pali, ciekawe dlaczego...Kurde, Żydów nie lubię, wszystko się zgadza - trza kupić buty głupiego czarnucha
![]()
Adidas się ugiął. Buty, które zaprojektował Ye (Kanye West), znów trafią do sprzedaży
Amerykański raper Ye (dawniej znany jako Kanye West) wpędził Adidasa w poważne problemy. Jego antysemickie wypowiedzi sprawiły, że ze sprzedaży wycofano buty Yeezy, które zaprojektował. W magazynach giganta...www.money.pl
"miłość do pedałów to miłość do sportu"

Kiedy w dziale damskich strojów kąpielowych pojawia chłop, nawet nie udający baby to znaczy, że przeszarżowali"miłość do pedałów to miłość do sportu"
Czyli pedałów nie ma aż tak dużo, ani nie są tak bogaci? No niemożliwe![]()

Babki myślały, że skoro geje je lubią, to będą chronione... A tu lipa, bo skoro są hetero, to są przeciwnikamiKiedy w dziale damskich strojów kąpielowych pojawia chłop, nawet nie udający baby to znaczy, że przeszarżowali
Swoją drogą to jest konkretna beka z kobiet

Kobietą lubią mode, a to teraz taki trend, więc wątpię :-DBabki myślały, że skoro geje je lubią, to będą chronione... A tu lipa, bo skoro są hetero, to są przeciwnikami
Jeszcze chwilka a się ogarną i same zaorają lpg![]()
lpq to też moda a nawet subkultura. Za "naszych" czasów byli Depesze, Metale itp, teraz to gówno. My wyrośliśmy z długich włosów, plecaków-kostek wojskowych z naszywkami. Obecne zjeby też wyjdą z tego (tylko z zachwianą psychiką), bo każda moda czy subkultura się kończy.Kobietą lubią mode, a to teraz taki trend, więc wątpię :-D
"Tolerancja" > rozum, rozsądek i godność

No właśnie LGBTkiterki jest tym trendemlpq to też moda a nawet subkultura. Za "naszych" czasów byli Depesze, Metale itp, teraz to gówno. My wyrośliśmy z długich włosów, plecaków-kostek wojskowych z naszywkami. Obecne zjeby też wyjdą z tego (tylko z zachwianą psychiką), bo każda moda czy subkultura się kończy.
Oczywiście nie bagatelizuję tego zjawiska, widzę zagrożenie i dostrzegam min. że "tamte" subkultury były oddolne, teraz są mocno promowane "z góry" i są mocno pompowane. Już nie wystarczy być "gejem", musisz być "fluid gender" czy też "panseksualny" cokolwiek to znaczy. Widzę też, że ta moda czy subkultura się "rozwija". chyba teraz jest nacisk na niepodkreślanie orientacji/płciowości a raczej rozmywaniem tego. Już trendy nie jest "bycie Lesbijką" a byciem "They/Then".
To moje luźne spostrzeżenia, nie poparte niczym innym niż mi się wydaje. Ciekaw jest w jaką stronę to pójdzie. Podejrzewam, że my "normalsi" nawet sobie tego nie jesteśmy w stanie wyobrazić... bo jesteśmy normalni![]()
No właśnie LGBTkiterki jest tym trendem
Taaa już klikam

nawet nie chcę wiedzieć po co latasz po takich stronachAfterMarket.pl :: domena e-garnitur.pl
e-garnitur.pl

Dostalem jako łańcuszek szcześcia wiec postanowilem sie podzielic na koniec KIA PRIDE month.nawet nie chcę wiedzieć po co latasz po takich stronach![]()
Olej to, weź nike z metalowym znaczkiemhandluje ktos w polsce czapkami z daszkiem UFC?
albo new era ze znaczkiem NYOlej to, weź nike z metalowym znaczkiem

Olej to, weź nike z metalowym znaczkiem

Droga. Nike z metalowym znaczkiem lepszaThe Official Online Store of the UFC | www.ufcstore.com
Check out www.ufcstore.com for exclusive UFC merchandise and apparel like T-shirts, hats and more. The UFC Store offers officially licensed UFC gear for fans of all ages.ufcstore.eu
![]()

Droga. Nike z metalowym znaczkiem lepsza![]()

Bastek zgubił koło drogi, tam poszukaj i se weź za free.handluje ktos w polsce czapkami z daszkiem UFC?

Morda na stronie Venuma jest teraz letnia wyprzedaż. Ja sam zakupiłem 2 czapki z daszkiem i rozpinaną bluzę. Obniżki naprawdę spoko po - 50 - 70 %handluje ktos w polsce czapkami z daszkiem UFC?
Nie ma fajnych bejsbolówek.Morda na stronie Venuma jest teraz letnia wyprzedaż. Ja sam zakupiłem 2 czapki z daszkiem i rozpinaną bluzę. Obniżki naprawdę spoko po - 50 - 70 %
1 czapka z 35 euro na 10,50. 2 czapka z 29,99 na 9 euro no i bluza z 75 euro na 37,50 . Wysyła UPS od 49,99 euro gratis.
Zapłaciłem normalnie swoją kartą , można też przez paypal.
![]()
Hats & Caps
Discover our technical apparel designed for combat sports: Boxing, JJB, Karate, MMA. Subscribe now to our Newsletter and benefit from our exclusive advantages! Free delivery available.eu.venum.com