Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

@mat zostałem poproszony o wrzucenie zdjęc. Jeśli masz gdzieś to po chuj znowu się plujesz o te Jordany ? :D
Twoja logika mnie poraża, więc na tym skończę. Pozdrawiam.

Tak są wygodne.
Taka mala parafraza to byla, zeby pasowala do tematu obuwia. Logika poraza? Buty sa dla mnie ohydne, wiec pisze, ze mi sie nie podobaja, faktycznie brak logiki :homer:
eot :beer:

Gust jak dupa każdy ma swoją, przekonuję się o tym za każdym razem gdy idę, z moją kobietą na zakupy. Za każdym razem jest tak, że jej się podoba to co mnie się nie podoba i na odwrót :mamed:

ja 94kg a w udzie 65 :confused:
Az zmierzylem ile mam w udzie - 66cm, a waze z 10kg mniej. xD

Spokojnie znajdziesz spodnie ze zwezanymi nogawkami - szukaj kroju tapered. Z Levis'a to jest model 508 (i chyba 501 sa w kroju tapered), a Lee byl model logger ale nie wiem czy dalej produkuja taki.

Az zmierzylem ile mam w udzie - 66cm, a waze z 10kg mniej. xD

Spokojnie znajdziesz spodnie ze zwezanymi nogawkami - szukaj kroju tapered. Z Levis'a to jest model 508 (i chyba 501 sa w kroju tapered), a Lee byl model logger ale nie wiem czy dalej produkuja taki.

Ładne kopyto:)
Ja chodzę w Levisach 541 i teraz luknąłem mam w domu jeszcze 506. Dzięki zapytam jak będę w sklepie bo to moja ulubiona marka.
Na necie oglądałem jeszcze Wranglery i Diversy.

Ile masz @Masu w łydce? ( ja 43)

@Comber tylko Ty wysoki to też inaczej ja na długość muszę mieć rozmiar 30.

Ładne kopyto:)
Ja chodzę w Levisach 541 i teraz luknąłem mam w domu jeszcze 506. Dzięki zapytam jak będę w sklepie bo to moja ulubiona marka.
Na necie oglądałem jeszcze Wranglery i Diversy.

Ile masz @Masu w łydce? ( ja 43)

@Comber tylko Ty wysoki to też inaczej ja na długość muszę mieć rozmiar 30.
46

Ja mam w udzie coś koło 60 i też na 175 ciężko spodnie kupić takie, żeby udo weszło o zakupach w sklepach typu Dvrs itp już dawno zapomniałem, przeważnie jak znajdę to jedną parę :D i to jeszcze taką na styk :P

Ja mam w udzie coś koło 60 i też na 175 ciężko spodnie kupić takie, żeby udo weszło o zakupach w sklepach typu Dvrs itp już dawno zapomniałem, przeważnie jak znajdę to jedną parę :D i to jeszcze taką na styk :P

Trzeba do oldschoolu wrócić :)
Gówniorze nie znajo

1278321125639.jpg

pk-lenar.jpg

Ja dzięki temu, że kiedyś jeździłem na deskorolce nie potrafie sobie wyobrazić jak facet może w rurkach chodzić. Teraz chyba już mniej się widzi typków z krokiem w kolanach...:cool:

Ja dzięki temu, że kiedyś jeździłem na deskorolce nie potrafie sobie wyobrazić jak facet może w rurkach chodzić. Teraz chyba już mniej się widzi typków z krokiem w kolanach...:cool:
To chyba bardzo dawno jeździłeś na tej deskorolce, bo jeszcze z 10 lat temu pamiętam modę na rurki wśród deskarzy :)

Są przecież specjalne wąskie spodnie do SB rozciągliwe takie.Chyba nawet Levi ma jeden taki model.

To chyba bardzo dawno jeździłeś na tej deskorolce, bo jeszcze z 10 lat temu pamiętam modę na rurki wśród deskarzy :)
ja jeździłem tak około lat 99-02 i wtedy jeszcze jak pamiętam buggy jeansy były na topie :cool:

Są przecież specjalne wąskie spodnie do SB rozciągliwe takie.Chyba nawet Levi ma jeden taki model.
No teraz jest raczej moda na wąskie spodnie na deche, kiedyś w PL królowały jednak kroki w kolanach. W ogóle teraz moda jest na jakieś pedalskie longboardy dla ludzi którzy nigdy na prawdziwej deskorolce nie stali:cool:

Back