Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Ostatnio chciałem kupić jakieś fajne spodnie. Poszedłem do kilku sklepów: New Yorker, H&m, Reserved i nigdzie nie mogę trafić czegoś w moim rozmiarze... Wszystkie spodnie albo się opinają na łydkach albo na udach... Masakra, co to się dzieje... Wiecie w jakim sklepie kupie coś fajnego w normalnej cenie?
Ja kupuję w C&A. Chyba jedna z nielicznych sieciówek w której nie musisz się zastanawiać czy jesteś w dziale damskim czy męskim. Do tego przyzwoite ceny. Jedyny minus to taki, że przynajmniej spodnie mogłyby być trochę trwalsze, bo dosyć szybko mi się w kroku przecierają. Ale ja mam taki problem z prawie wszystkimi spodniami.

Co myslicie o tego typu butach? Do czego pasuja?

12895446_1185305334826809_1067200971_n.jpg

Ostatnio chciałem kupić jakieś fajne spodnie. Poszedłem do kilku sklepów: New Yorker, H&m, Reserved i nigdzie nie mogę trafić czegoś w moim rozmiarze... Wszystkie spodnie albo się opinają na łydkach albo na udach... Masakra, co to się dzieje... Wiecie w jakim sklepie kupie coś fajnego w normalnej cenie?

Ja od lat nie kupuje jeansów i przypadkiem w sobotę w HM trafiłem idealne za...59 zł a uda mam spore, o łydach nie wspominając.

Co myslicie o tego typu butach? Do czego pasuja?

12895446_1185305334826809_1067200971_n.jpg

Zajebiste-bierz

Zmieniłem pastę do układania włosów na Uppercut Deluxe Matt Clay. Generalnie urywa dupę. Wcześniej używałem g2b i tony&Guy i muszę przyznać że obecna dużo lepiej trzyma i lepiej wygląda na głowie. Do tego dwóch bokserów na pudełku od razu przypomina żeby wejść na cohones.

Dragony wygodne w chuj i trwałe ;) Na pewno kupię sobie ze dwie pary ich jeszcze ;)
Jedne z najlepszych butów na wiosnę (prócz dwóch par Geoxów) jakie miałem, to adi racer low, ten model:
41Db9MP5bVL._SX395_.jpg

5 albo i 6 lat w nich przełaziłem (ostatnie lata głównie przy remontach/w ogródku) i były rewelacyjne - wygodne, lekkie, fajnie dopasowane

Jedne z najlepszych butów na wiosnę (prócz dwóch par Geoxów) jakie miałem, to adi racer low, ten model:
41Db9MP5bVL._SX395_.jpg

5 albo i 6 lat w nich przełaziłem (ostatnie lata głównie przy remontach/w ogródku) i były rewelacyjne - wygodne, lekkie, fajnie dopasowane
Miałem takie i po 2 miesiącach były do wyjebania, podobnie miało 2 moich znajomych. Nie wiem jak oni robią te buty, że tak się od siebie różnią.

Panowie zaopatruje się ktoś w ciuchy Ground Game, ewentualnie EH? Do tej pory kupowałem na potęge Manto: koszulki po 3-4 miesiącach idą na szmaty, bluzy oddaję dla teścia, bierze do do robót w ogrodzie... Jakościowo spier... się dokumentnie. Szukam czegos na zmianę w rozsądnych piniądzach do zajazdy: mata, siłka, jakieś bieganie, podomka.

Orientujesz się czy w takim sklepie jak Worldbox.pl lub e-obuwie mogę trafić na podróby ??? mi się wydaje że nie ale chcę się upewnić

Back