Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Morze Śródziemne się pali 
pierdola glupotyJuż im kurwa wierzę, że na 100 metrach głębokość morze ma 30'CMorze Śródziemne się pali
![]()
ale mapa z tweeta z dolu jest legitna
spidersweb.pl
Przez słowo figura masz na myśli niebieską czy czerwoną półsferę?Taki mindfuck. W którą stronę obraca się figura?
![]()
Przecież to odrazu widaćTaki mindfuck. W którą stronę obraca się figura?

Tak. I w prawoPrzez słowo figura masz na myśli niebieską czy czerwoną półsferę?

To może inaczej. W którą stronę obraca się ta bryła? Patrząc z góry, zgodnie czy przeciwnie do ruchu wskazówek zegara?Przez słowo figura masz na myśli niebieską czy czerwoną półsferę?
zależy w którą stronę obrócisz ekran telefonuTo może inaczej. W którą stronę obraca się ta bryła? Patrząc z góry, zgodnie czy przeciwnie do ruchu wskazówek zegara?

W moje prawo czyli z góry przeciwnie do ruchu wskazówek zegaraTo może inaczej. W którą stronę obraca się ta bryła? Patrząc z góry, zgodnie czy przeciwnie do ruchu wskazówek zegara?
Tak. I w prawo![]()
Przesuńcie ekran w górę by było widać tylko część bryły. Skupcie swój wzrok na czymś co jest niżej, tak by tylko "kątem oka" widzieć tę bryłę. Jeśli dobrze to zrobicie to bryła zacznę obracać się w przeciwną stronę.zależy w którą stronę obrócisz ekran telefonu
![]()
Wiem, tylko pisze że to działa na ruch ekranemPrzesuńcie ekran w górę by było widać tylko część bryły. Skupcie swój wzrok na czymś co jest niżej, tak by tylko "kątem oka" widzieć tę bryłę. Jeśli dobrze to zrobicie to bryła zacznę obracać się w przeciwną stronę.

No to jesteś gejemW moje prawo czyli z góry przeciwnie do ruchu wskazówek zegara

Dlatego zapytałem, o która półsferę pytasz ;)No to jesteś gejem
A tak na poważnie, jeśli widzisz czerwone linie na zewnątrz sfery to obraca się ona przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. Jeśli jednak uda ci się "odwrócić" ten widok tak żeby niebieskie linie były na zewnątrz to sfera zacznie się obracać zgodnie z zegarem
a na monitorze wyraźnie "czerwoną stronę" jako dominującą

Ale kręci się w moje prawo!
KryptolewakAle kręci się w moje prawo!