Alconnoisseur
BAMMA Flyweight
Krystyna Czubówna ma tak naprawdę na nazwisko "Czub", używa jednak staropolskiej odmiany nazwiska - podobnie jak w "Znachorze" kobieta o nazwisku "Wilczur" nazywała się "Wilczurówna".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Krystyna Czubówna ma tak naprawdę na nazwisko "Czub", używa jednak staropolskiej odmiany nazwiska - podobnie jak w "Znachorze" kobieta o nazwisku "Wilczur" nazywała się "Wilczurówna".
View attachment 143761

Tak, tak, zaraz po wyczyszczeniu organizmu wykitował - jakieś tylko ćwierć wieku późniejJak dobrze pamiętam to później umarł, niedługo po tym odchudzaniu... Zapewne nie oczyścił organizmu i cały ten syf go zabił.![]()
freakradio.pl
Kurwiom z wora nie mówię nic, możecie sobie sami życzyć lub pogratulować czegoś.

A to dobre, też nie wiedziałem, że to ma jakąś nazwę. Ciekawe ilu z Was to potrafi.

A to dobre, też nie wiedziałem, że to ma jakąś nazwę. Ciekawe ilu z Was to potrafi.
Jak w ogole mozna nie miec dialogu wewnetrznego? Czesto jest ciekawszy niz ten zewnetrzny

A widać, że są ludzie, u których nie ma tego ani tego. Kompletna ciszaZa dzieciaka jak obejrzałem Cudowne Dziecko to wierzyłem że właśnie tak włącza się turbo w mózgu i robiąc ten szum będę mógł telekinetycznie przesuwać przedmioty, hehehehe
Jak w ogole mozna nie miec dialogu wewnetrznego? Czesto jest ciekawszy niz ten zewnetrzny
![]()