Ciekawe rzeczy.

To wiele tłumaczy...

1771571129629.jpeg

Nie wiem, w którym temacie to napisać więc tę moją myśl potraktuję jako ciekawostkę.

Bo wczoraj włączyłem sobie Dredda z 2012 roku i tam była taka scena na początku, w której dostają zgłoszenie o morderstwie.

No i tam siedzi taki szereg ludzi, w słuchawkach i przed monitorami i napierdalają tak szybko w te klawiatury, jeden szybko wyciąga dane i przesyła je do Dredda.

Jeszcze w 2012 roku, ludzie myśleli, że w przyszłości tak będzie wyglądało zarządzanie danymi, dzisiaj już wiemy, że takie coś będzie robiło AI, w mgnieniu oka i nie będzie ani jednego człowieka przy takiej klawiaturze i monitorze.

14 lat między zupełnie innymi realiami.

A Ojciec chciał mnie na siłę uczyć pisania prawą ręką :awesome:
Mnie na szczęście nikt nie zmuszał do przestawienia się ale żona podobno miała przejebane ze swoją babcią
:brainoverload:
Ja za dzieciaka byłem leworęczny. Ale to były dziwne czasy na wschodniej Polsce, pewnie myśleli KI DIABEŁ KURWA, tak się różni od innych dzieci.
I mnie zmatrixowali wychowawczyni z mamuśką i teraz jestem praworęczny. Trochę szkoda, może byłbym lepszy w sw jako mańkut albo miał inne lepsze cechy i zdolności :benny:

Back