Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaganiaczTen kijek z przodu to działko laserowe?

Akt otwartościOn April 30, 1993, CERN made a pivotal decision to release the World Wide Web’s source code into the public domain, relinquishing all intellectual property rights and allowing anyone to use, modify, and distribute the software freely. This bold act removed any licensing barriers, making the Web accessible to everyone—academics, businesses, and individuals alike. The intention was to foster compatibility and common standards in networking and collaboration, but the impact far exceeded expectations.
By unlocking free access, CERN transformed the World Wide Web from a niche academic tool into a platform for global innovation and communication. The move ignited the internet boom, catalyzing the rapid development of browsers, websites, and online services. Within a few years, the Web became integral to daily life, revolutionizing how people communicate, conduct business, access information, and entertain themselves. Today, more than 5 billion people rely on the internet, a testament to how CERN’s act of openness reshaped society and enabled the digital age.

I myślisz, że tak to widziano 30 lat temu?Akt otwartości
Przecież internet zniewala ludzi, pozbawia ich prywatności oraz pozwala jeszcze bardziej kontrolować społeczeństwo oraz ludzkie umysły.
Zapewne to kolejny element planu elit żeby m. in. cyfryzacja czy robotyzacja poszły do przodu.
Te bajeczki o dostępnieniu sieci by ludziom żyło się lepiej są niesamowite. UKRYTE CELE.
Z drugiej strony jakim jest wspaniałym narzędziem i łącznikiem.Akt otwartości
Przecież internet zniewala ludzi, pozbawia ich prywatności oraz pozwala jeszcze bardziej kontrolować społeczeństwo oraz ludzkie umysły.
Zapewne to kolejny element planu elit żeby m. in. cyfryzacja czy robotyzacja poszły do przodu.
Te bajeczki o dostępnieniu sieci by ludziom żyło się lepiej są niesamowite. UKRYTE CELE.
Mylę, że widziano to tak o wiele wcześniej.I myślisz, że tak to widziano 30 lat temu?
Nie da się ukryć, że to wywróciło świat do góry nogami. Na moich oczach cały stanął na wyciągnięcie ręki przynoszac jednocześnie całą znaną ludzkości wiedzę w jednym pudełku.Z drugiej strony jakim jest wspaniałym narzędziem i łącznikiem.
Szkoda że większość nie docenia tego narzędzia a inni jeszcze tą większość nim manipulują, ale nie sądzę by to był jakiś master plan z lat wstecz.

obrońca kowidowy się uruchomiłAle jak to, zastrzyk nową substancją, być może bez zgody rodziców lub wykorzystując ich nieświadomość. Toż to eksperyment medyczny![]()

Takie tam luźne przemyśleniaobrońca kowidowy się uruchomił![]()
Przeczytałeś jak to od strony finansowej wyglądało? Nie mówiąc o tym, że tam już niewiele było do zaszkodzeniaTakie tam luźne przemyślenia
Nie spinaj się tak, znam dobrze tę historię.Przeczytałeś jak to od strony finansowej wyglądało? Nie mówiąc o tym, że tam już niewiele było do zaszkodzenia
Teraz nie próbuj wygładzać narracji, obrońco kowidowy - mleko się rozlało.Nie spinaj się tak, znam dobrze tę historię.
A kim dokładnie jest obrońca kowidowy, bo ja nie w temacie?Teraz nie próbuj wygładzać narracji, obrońco kowidowy - mleko się rozlało.
Ja nie w temacie, ja nic nie wiem, a za tydzień polecisz głosować na rafałaA kim dokładnie jest obrońca kowidowy, bo ja nie w temacie?
, a za tydzień polecisz głosować na rafała

Niczego takiego nie było...Ja nie w temacie, ja nic nie wiem, a za tydzień polecisz głosować na rafała
Kolego, może Rafał kłamie, może gardzi Polska i Polakami, może jest nieudolny i leniwy...Ja nie w temacie, ja nic nie wiem, a za tydzień polecisz głosować na rafała