Ciekawe rzeczy.

Wracajmy! Coś zjebaliśmy! Musimy wrócić, musimy wrócić do przełomu XIX i XX wieku!
Posłuchajcie mnie!!!

76795765ed7d61c9df6dbd24b7fd3222521d38e1.jpeg

Coś wydaje mi się, że z tymi kotami to fejkowa mapa, bo w Turcji przypada bodajże najwięcej kotów na jednego obywatela. Nawet pytanie finałowe w Postaw na milion o tym było.
Na redicie pod mapką pisali że koty tam to takie "święte krowy", jest ich w chuj i jeszcze trochę, ale mapka mówi o "udomowionych" więc nie bierze pod uwagę kotów na ulicy.

Coś wydaje mi się, że z tymi kotami to fejkowa mapa, bo w Turcji przypada bodajże najwięcej kotów na jednego obywatela. Nawet pytanie finałowe w Postaw na milion o tym było.
wypastowanych lekarzy żyjących z europejskiego socjalu też nie bierzesz pod uwagę gdy liczysz na ilu mieszkańców przypada jeden konował

Wylogujcie się do życia

Nie potrzebujesz nawet tych okularów do tego, wystarczy cokolwiek co prześlę obraz na komputer (kamera gopro, zwykłe okulary z kamerką itd) i jakieś oprogramowanie (?) do tego potrzebne i dostęp do baz danych (w tych czasach nie musisz się włamywać, wystarczy facebook, linkelid itd).

Pojebane

2018r

Last edited:
Back