Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

le by odjebał coś takiego

Startujesz z poziomu EXTRA HARDI możesz zginąć już na starcie, niezależnie skąd zaczynasz
![]()

le by odjebał coś takiego

Znajdujecie swój rysopis, ja chyba znalazłem, żona potwierdziła (bez mojej pomocy) i wygląd na to, że mój ojciec miał rację mówiąc skąd się tu wzięliśmy

Nie ma tam Polski o dziwo dobrze widzę?
Jebany dinozaur! podobno mają toksyczna ślinę od tego wpierdalania co popadnie że jak by cię jakimś cudem tylko liznął i byś jakoś spierdolił to miałbyś szanśe i tak cięzko chorować albo zejść. niezłe tez zapasy odpierdalają między sobą.... ALE BYM ZOBACZYŁ takiego WARANA Z KOMODA VS GRIZZLY !!!Ale w sumie te Warany tutaj pisza w tym video że tylko do 70 kg za to 3m no ale to jaszczur a grizzly to pewnie ze 300 wniesie na wagę więc chyba easy jednak.... Ale kurwa grizzly i goryl^^ Chyba Goryl rozpierdala! Co Panowie myslicie? :DDD
no te ratele miodożery są skubane cwane... To jakies krewniaki borsuków chyba czy coś nie?Warany są zajebiste
A co do superfightów to u mnie
Miodożer>grizzly>goryl
Tak. Jak i borsuki należą do rodziny łasicowatych. Tak jak i rosomaki najwięksi przedstawicieleno te ratele miodożery są skubane cwane... To jakies krewniaki borsuków chyba czy coś nie?
View attachment 71503
No siebie tam nie znajdziesz tylko jakieś cechy. Kształt głowy, nosa, brwi, uszy. Co prawda u mnie wszystkie te cechy widać jak na dłoni ale cóżPo pierwsze, nie znajduje się tam, a po drugie weź te hieroglify rozszyfruj
![]()

Przyznajesz się do bycia onucą?No siebie tam nie znajdziesz tylko jakieś cechy. Kształt głowy, nosa, brwi, uszy. Co prawda u mnie wszystkie te cechy widać jak na dłoni ale cóż![]()

Nie no, tyle to niePrzyznajesz się do bycia onucą?
![]()

venom
O skurwisyn, chciałbym mieć takiego zamiast pieska
Nie medupa, tylko niguzaMedupa. Łatwo ją pomylić z meduzą, różnią się tylko tym, że meduza jest biała, a medupa czarna.
Chciałbym go zobaczyć w starciu z ratelem miodożernym. Ciekawe czy dałby radę przegryźć ten popierdolony pancerz.

Zapominacie o tygrysie syberyjskim, nawet 300 kg, kocia zwinnosc, moglby sporo namieszac w rankingu!Medupa. Łatwo ją pomylić z meduzą, różnią się tylko tym, że meduza jest biała, a medupa czarna.
Chciałbym go zobaczyć w starciu z ratelem miodożernym. Ciekawe czy dałby radę przegryźć ten popierdolony pancerz.