Ciekawe rzeczy.

Ale ta mapa topograficzna jakaś lipa, poprawione zgodnie ze stanem faktycznym
:tiphatb:

View attachment 70396
Jesteś dyzgazting

hehhehe-gif.69067

@PIR opierdalane byly piksy? :roberteyeblinking:

Nie ma tam Polski o dziwo dobrze widzę? :wow:
O skurwisyn, chciałbym mieć takiego zamiast pieska

To konto jest w ogóle zajebiste, a jeszcze to jest fajne jeśli ktoś nie widział:

Jebany dinozaur! podobno mają toksyczna ślinę od tego wpierdalania co popadnie że jak by cię jakimś cudem tylko liznął i byś jakoś spierdolił to miałbyś szanśe i tak cięzko chorować albo zejść. niezłe tez zapasy odpierdalają między sobą.... ALE BYM ZOBACZYŁ takiego WARANA Z KOMODA VS GRIZZLY !!! :eddieconspiracy: Ale w sumie te Warany tutaj pisza w tym video że tylko do 70 kg za to 3m no ale to jaszczur a grizzly to pewnie ze 300 wniesie na wagę więc chyba easy jednak.... Ale kurwa grizzly i goryl^^ Chyba Goryl rozpierdala! Co Panowie myslicie? :DDD

Nie ma tam Polski o dziwo dobrze widzę? :wow:

Jebany dinozaur! podobno mają toksyczna ślinę od tego wpierdalania co popadnie że jak by cię jakimś cudem tylko liznął i byś jakoś spierdolił to miałbyś szanśe i tak cięzko chorować albo zejść. niezłe tez zapasy odpierdalają między sobą.... ALE BYM ZOBACZYŁ takiego WARANA Z KOMODA VS GRIZZLY !!! :eddieconspiracy: Ale w sumie te Warany tutaj pisza w tym video że tylko do 70 kg za to 3m no ale to jaszczur a grizzly to pewnie ze 300 wniesie na wagę więc chyba easy jednak.... Ale kurwa grizzly i goryl^^ Chyba Goryl rozpierdala! Co Panowie myslicie? :DDD

Myślę że grizzly rozjebałby goryla.
a drzewo to wiadomo, rozjebałby i dwóch naraz

Myślę że grizzly rozjebałby goryla.
a drzewo to wiadomo, rozjebałby i dwóch naraz
No... czyli jak to na Cohones - zdania ekspertów są podzielone... Ja daję 60:40 gorylowi jednak ale zupełnie oczywiście NIEDŹWIEDZIA nie skreślam. Waga (ok.270 do 160 kg ) i pazury na rzecz niedźwiedzia, ale skoczność i ogólna atletyka i chyba siła raczej Goryla. Jakby niedźwiedziu taka wielka małpa wlazła na grzbiet i waliła w łeb - mogła by kokosa rozbić... :eddieconspiracy:

No... czyli jak to na Cohones - zdania ekspertów są podzielone... Ja daję 60:40 gorylowi jednak ale zupełnie oczywiście NIEDŹWIEDZIA nie skreślam. Waga (ok.270 do 160 kg ) i pazury na rzecz niedźwiedzia, ale skoczność i ogólna atletyka i chyba siła raczej Goryla. Jakby niedźwiedziu taka wielka małpa wlazła na grzbiet i waliła w łeb - mogła by kokosa rozbić... :eddieconspiracy:
Ja też nie skreślam goryla, gdyby rozegrał to taktycznie to myślę z łatwością by rozjebał niedźwiedzia, jego sprawność + mogły używać narzędzi typu kamienie, albo wykorzystać teren, jeśli byłyby drzewa (hehe zwykłe drzewa, nie nasz superman z rodzinką), jednak w stresującej sytuacji mogły tego nie przemyśleć. Chociaż goryl do pacyfistów nie należy to stawiam na grizzly dla którego zabijanie jest bardziej naturalne. :robertmakeup:
Moglibyśmy zrobić zakładzik charytatywny, trzeba tylko załatwić goryla, niedźwiedzia i jakąś dobrą mape.

Edit. Tu też stawiają na niedźwiedzia

Last edited:

Back