Bezimienny
KSW Lightweight
Znacie jakieś ciekawsze grupy na facebook?
Tak na szybko moje odkrycie roku
Bekowe
Żebrawka
posty typu: elo nie starcza mi 3 zł na fajki to mój numer konta
www.facebook.com
razemawka z ankietami: wolałbyś w latach 60 żyć w ZSRR czy w USA -większość że w ZSRR
www.facebook.com
WYNAJEM CZARNA LISTA LOKATOROW I WYNAJMUJACYCH
Naprawdę pomysłowi są ci ludzie: mi zabrakłoby wyobraźni na takie demolki
www.facebook.com
Ciekawe
Ciekawe zdjęcia
View from my window
www.facebook.com
Gdybym budował drugi raz - mądry Polak przed budową
www.facebook.com
Jeszcze była jakaś dobra z pomysłami na urządzenie mieszkań, ale teraz nazwa wypadała mi z głowy
Tak na szybko moje odkrycie roku
Bekowe
Żebrawka
posty typu: elo nie starcza mi 3 zł na fajki to mój numer konta

Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
razemawka z ankietami: wolałbyś w latach 60 żyć w ZSRR czy w USA -większość że w ZSRR
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
WYNAJEM CZARNA LISTA LOKATOROW I WYNAJMUJACYCH
Naprawdę pomysłowi są ci ludzie: mi zabrakłoby wyobraźni na takie demolki
WYNAJEM CZARNA LISTA LOKATOROW I WYNAJMUJACYCH | Facebook
Grupa ma na celu stworzenie czarnej listy lokatorów którzy żerują na osobach wynajmujacych mieszkania i odwrotnie Zapraszam do wpisywania oszustów ! Zasady są bardzo proste: DODAWANIE DO CZARNEJ...
Ciekawe
Ciekawe zdjęcia
View from my window
Bei Facebook anmelden
Gdybym budował drugi raz - mądry Polak przed budową
Bei Facebook anmelden
Jeszcze była jakaś dobra z pomysłami na urządzenie mieszkań, ale teraz nazwa wypadała mi z głowy