5jointow
EFC Africa Heavyweight
A to nic specjalnego się nie stało jak na bastka.Narzygał na dywan w hotelu i był z tego dumny że ktoś posprząta po nim![]()

Pasożyty tak już mają.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to nic specjalnego się nie stało jak na bastka.Narzygał na dywan w hotelu i był z tego dumny że ktoś posprząta po nim![]()
A to było z 5 lat temu pewnoKto się zesrał na sofe? Bastek się zesrał na sofe?
Za rzadko zaglądam do hydeparku.
Na sofę to chyba w chacie na trzeżwo nasrał. Rodzice mu kupili a ten się tak ucieszył, że śpi na nowej, że aż się zesrał ze szczęścia
To było podczas tej samej imprezy co sofa? Normalnie tu for ju w Novotelu, czy Marriotcie?![]()
To był chyba Novotel.
Rzyganko w hotelu, incydent kałowy w domuNa sofę to chyba w chacie na trzeżwo nasrał. Rodzice mu kupili a ten się tak ucieszył, że śpi na nowej, że aż się zesrał ze szczęścia
Kurwa to ja nie wiem już teraz, czy nie wolałbym się zesrać jednak w hoteluRzyganko w hotelu, incydent kałowy w domu
Chłopy mają dosłownie wypalone kubki smakowe od chlania, nie poznają smaku zmokniętego peta od laski wanilii, ale doszukują się aromatycznego zapachu palonego drzewa wiśniowego, w którym była rzekomą whisky przechowywanachłop mi na jakiejś degustacji wciska kity, że w takiej i takiej drogiej i droższej czuć to i tamto, aromaty dębu, torfu, sernika bez rodzynek a dla mnie to wszystko jeden ch. Spirol jest spirol.
Fernet Branca. Zajebisty likier. Na prawdę polecam z całego serca spróbować każdemu. Ulubiony alkohol lokaja batmana, Pana Alfreda.Rekrutacja do ruskiej "armii"![]()
Czyli amaroFernet Branca. Zajebisty likier. Na prawdę polecam z całego serca spróbować każdemu. Ulubiony alkohol lokaja batmana, Pana Alfreda.
No i namówiłFernet Branca. Zajebisty likier. Na prawdę polecam z całego serca spróbować każdemu. Ulubiony alkohol lokaja batmana, Pana Alfreda.
Najpierw smyku pracę skończNo i namówił![]()
Najpierw to ja muszę to znaleźć w jakimś monopolowym, nie wiem na ile jest to popularny trunek. Parę razy próbowałem dorwać te browary Funky Gelato i taki chuj, ni ma póki coNajpierw smyku pracę skończ![]()
Było zamieszkać w jakiejś cywilizowanej okolicy, a tak mieszkasz tam, gdzie Halibut wypina dupę spod plandekiNajpierw to ja muszę to znaleźć w jakimś monopolowym, nie wiem na ile jest to popularny trunek. Parę razy próbowałem dorwać te browary Funky Gelato i taki chuj, ni ma póki co![]()
ciężka do dorwania tak stacjonarnie ale na pewno da rade, ewentualnie zamówić. Ale to taki alkohol co sobie można wypić po jedzeniu na dobrą prace żołądka, a nie żeby butelke na raz zrobić (chociaż procent ma tyle co wódeczka hehe).Najpierw to ja muszę to znaleźć w jakimś monopolowym, nie wiem na ile jest to popularny trunek. Parę razy próbowałem dorwać te browary Funky Gelato i taki chuj, ni ma póki co![]()
Czesi to piją często, Fernet to u nich podstawa przy obżarstwie, a także przy zawodach rowerowych i innych. Pewnie nawet mają swoją podróbkę Ferneta, albo licencję, bo ichni Fernet to na każdej półce znajdziesz, aż strach patrzeć do działu dziecięcegociężka do dorwania tak stacjonarnie ale na pewno da rade, ewentualnie zamówić. Ale to taki alkohol co sobie można wypić po jedzeniu na dobrą prace żołądka, a nie żeby butelke na raz zrobić (chociaż procent ma tyle co wódeczka hehe).
Na prawde mega zajebiste.
Jak mega zajebiste to robisz od razu całą buteleczkę, może być po jedzeniuciężka do dorwania tak stacjonarnie ale na pewno da rade, ewentualnie zamówić. Ale to taki alkohol co sobie można wypić po jedzeniu na dobrą prace żołądka, a nie żeby butelke na raz zrobić (chociaż procent ma tyle co wódeczka hehe).
Na prawde mega zajebiste
View attachment 67596