Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lepsza niż domowy, razowy na zakwasie?Dlatego najlepszym rodzajem chleba jest... pizza. Serio.
A niedawno otworzyli u was pizzerie Nolio, w której korzystaja z mojego wymarzonego pieca od Stefano Ferrary. A pizza moze, a nawet powinna byc na zakwasie.lep
Lepsza niż domowy, razowy na zakwasie?
BTW W Krakowie chca zakażą palenia paliwami stałymi w piecach-czas sie pożegnać z pizzą z pieca opalanego drewnem;(
Nolio jeszcze nie próbowałem bo straszą kolejkami przed wejściem :OA niedawno otworzyli u was pizzerie Nolio, w której korzystaja z mojego wymarzonego pieca od Stefano Ferrary. A pizza moze, a nawet powinna byc na zakwasie.
Nie znam dietetycznego przepisu na ciasto do pizzy. Ja jestem na diecie wysokoweglodowodanowej wiec dla mnie nie jest problemem wliczyc pizze w makro i uzyc do niej mniej sera lub sera o nizszej zawartosciu tluszczu (mlekovita mozzarella 16g/100).@Saenchai podzieliłbyś się przepisem na dietetyczne ciasto do pizzy ?