Rozpiska Canelo Alvarez vs. Terence Crawford – karta walk, transmisja, informacje o gali

defthomas

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
Canelo-vs-Crawford.jpg

Nadchodzi jedno z najbardziej elektryzujących wydarzeń w świecie boksu tego roku. Canelo Álvarez (63-2-2, 39 KO) stanie do walki z niepokonanym Terencem Crawfordem (41-0, 31 KO) o tytuł niekwestionowanego mistrza świata wagi super średniej.

Pojedynek odbędzie się w najbliższą sobotę, 13 września 2025 roku w Allegiant Stadium w Las Vegas, a transmitować go będzie bez dodatkowych opłat platforma Netflix. Będzie to również pierwsza gala bokserska pod banerem Zuffa Boxing promowana przez szefa UFC, Dana White'a.

Zapowiedź gali Canelo vs Crawford:

Gala: Canelo vs. Crawford​

Data: sobota, 13 września 2025, 23:30

Miejsce: Allegiant Stadium w Las Vegas, Nevada, United States

Transmisja gali Canelo vs. Crawford:​

• Karta główna: Bez dodatkowych opłat na platformie Netflix
  • Karta wstępna: Za darmo na platformie Youtube

Walka wieczoru​

Karta główna​

• Callum Walsh (14-0) vs. Fernando Vargas Jr (17-0)
  • Christian Mbilli (29-0) vs. Lester Martinez (19-0)
  • Mohammed Alakel (5-0) vs. Travis Kent Crawford (7-4)

Karta wstępna​

• Serhii Bohachuk (26-2) vs. Brandon Adams (25-4)
  • Ivan Dychko (15-0) vs. Jermaine Franklin (23-2)
  • Steven Nelson (20-1) vs. Raiko Santana (12-4)
  • Reito Tsutsumi (2-0) vs. Javier Martinez (7-2)
  • Sultan Almohamed (0-0) vs. Martin Caraballo (0-0-1)
  • Marco Verde (2-0) vs. Sona Akale (9-3)

Odliczanie przed galą Canelo vs Crawford:

Wideo blogi przed pojedynkiem Canelo vs Crawford:

Darmowa transmisja karty wstępnej gali Canelo vs Crawford:

Transmisje na żywo przed galą boksu Canelo vs Crawford:

Jak stawiacie?

Ja zawsze za rudym ale myślę ze z tym przebiegiem już niestety od kilku walk widzimy spadek formy. To juz nie jest ten dawny Canelo.

Jeżeli nie będzie mocnego szoku rozmiarowego to myślę ze Bud może to wygrać

Jak stawiacie?

Ja zawsze za rudym ale myślę ze z tym przebiegiem już niestety od kilku walk widzimy spadek formy. To juz nie jest ten dawny Canelo.

Jeżeli nie będzie mocnego szoku rozmiarowego to myślę ze Bud może to wygrać
Tylko Canelo. Każdy kto myśli inaczej jest zwykłą RUSKĄ ONUCĄ !!!

rudy stekojad niech ciągnie kichę, chłop tyle wpierdolił pseudowitamin, że się świeci w nocy, a ilość wałków w rekordzie ma ponadprogramową, poza tym jest rudy, a to nawet gorzej niż czarny, bo czarny jeszcze czasem może być uczciwy, a rudy nigdy, na dark webie chodzą filmiki jak myje stopy putinowi i mówi płynnym rosyjskim, że nienawidzi Polaków, ale widzę, że o dziwo kilku użytkowników mu kibicuje, idźcie się wyspowiadać i przeproście matki, jeszcze nie wszystko stracone

a karta chujowa

"a transmitować go będzie bez dodatkowych opłat platforma Netflix"

Jeśli transmituje to Netflix to znaczy, że Canelo w tej walce będzie czarny? :wow:

Stawiam sianko na Crawforda i o ile sędziowie nie przytną w chuja, jak to w walkach Canelo często bywało to powinien wyboksować rudego

Taka walka o jakiej do niedawna było można w boksie pomarzyć a tu tylko parę komentarzy, co jest?

Zdjęcie z ważenia.
images

Crawford wypełnia niemal całkowicie limit SMW i nie wygląda na zalanego. Wychodzi na to że poszedł w płaszcz mięśniowy i przewaga wagowa Canelo nie będzie tak duża jak każdy mówi. Coraz bardziej zaczynam sie przekonywać że Bud może to wziąć a samą walką jaram sie do tego stopnia co przed Usyk-Fury.

Sędzia przerwał, żeby uchronić czarnucha przed CTE, a ten zaczął się pruć jak tamten asfalt wczoraj na Gromdzie :facepalm: kurwa ale oni są zjebani :danaillegal:

Stawiam sianko na Crawforda i o ile sędziowie nie przytną w chuja, jak to w walkach Canelo często bywało to powinien wyboksować rudego

co ty bredzisz
czarny idzie w górę o dwie wagi !!!!!!! bez żadnego przetarcia, ku.... o 2 wagi to jest przepaść we wszystkim
starszy o 2 lata

ktoś kto mówi że Canelo tutaj przegra nie zna sie na boksie

ostatnia walkę czarny powinien przegrać przecież z Madrimovem ale sędziowie dali mu wygraną

co ty bredzisz
czarny idzie w górę o dwie wagi !!!!!!! bez żadnego przetarcia, ku.... o 2 wagi to jest przepaść we wszystkim
starszy o 2 lata

ktoś kto mówi że Canelo tutaj przegra nie zna sie na boksie

ostatnia walkę czarny powinien przegrać przecież z Madrimovem ale sędziowie dali mu wygraną
Myślałem że zdechles w ciemnym zimnym kącie...
:roberteyeblinking:

Back