HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Widzę, ze lud zdesperowany. Daje jeszcze 3 wejścia. Za dużo swoją drogą.
Chciałem pisać 2 300 000/2 800 000,ale postanowiłem zaszaleć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mniej, dwa podejścia jeszcze pozostały2100000
Mniej, dwa podejścia jeszcze pozostały
Ostatnie, mniejNo to 1700000
pisiont groszyOstatnie, mniej
I poszło w pizdu. 1 300 000. Podzielono to równo pomiędzy zespół który to wymyślał jak i zespół który przyznawał nagrody. Zespołu od przyznawania już nie ma, bo #dobrazmiana.pisiont groszy
Bylem ciekawy kwoty wiec napisalem glupia odpowiedz. To teraz jest 2 pytanie? Jezeli tak to:I poszło w pizdu. 1 300 000. Podzielono to równo pomiędzy zespół który to wymyślał jak i zespół który przyznawał nagrody. Zespołu od przyznawania już nie ma, bo #dobrazmiana.
Wymienili na swoich.Bylem ciekawy kwoty wiec napisalem glupia odpowiedz. To teraz jest 2 pytanie? Jezeli tak to:
Zespolu od przyznawanai juz nie ma, bo Macierewicz
W sumie to bylo latwe. Zmiana w rzadzie to i zmiana we wszystkich spolkachWymienili na swoich.
Nie wiem czy teraz podobnie przydzielają nagrody. Kumpel sie bujał z kierownictwem KGHM przed dobra zmianą.W sumie to bylo latwe. Zmiana w rzadzie to i zmiana we wszystkich spolkach
Nie no teraz jest prawo i sprawiedliwie. Tylko koni szkoda. Pewnie juz o tym pisales ale czym sie zajmujesz?Nie wiem czy teraz podobnie przydzielają nagrody. Kumpel sie bujał z kierownictwem KGHM przed dobra zmianą.
Pośrednictwo finansowe. Kumpel był kierownikiem Opena w Lubinie stąd zna wszystkich którzy zarabiają powyżej dychy w Lubinie.Nie no teraz jest prawo i sprawiedliwie. Tylko koni szkoda. Pewnie juz o tym pisales ale czym sie zajmujesz?
Odradzam inwestowanie w spółki w których udziałowcem jest skarb państwa. To są dojne krowy budżetu primo. Po drugie KGHM to siedlisko największej patologii secundo. W Lubinie w KGHM był osobny dział odpowiedzialny za zwiększanie wydajności. Wpadli na pomysł wymiany drzwi w budynkach KGHM w LGOM z rozsuwanych na obrotowe. Osoba która zgadnie premię jaką za to wydali dostanie flaszkę. Można się pomylić o 100 tys. Do tego jest tam bodajże 50 związków zawodowych. W chuj osób jest tam zatrudnionych na etatach związkowych.
500 plus nie jest liczone do zdolności. Złote czasy windykacji sa już za nami (jakieś 5-6 lat temu). Nie ma sensu w to wchodzić.OK, a jakieś spółki z rynku windykacji? Teraz weszło 500+, więc patologia ma za co narobić sobie długów...
Chwilówki typy Wonga nie wymagają chyba zdolności... :)500 plus nie jest liczone do zdolności. Złote czasy windykacji sa już za nami (jakieś 5-6 lat temu). Nie ma sensu w to wchodzić.
Nic, zaoszczędzona kasę wrzuć we własna działalność. W ten sposób nie będziesz finansował New World Order, Sorosa, Petru i innych Żydów.Chwilówki typy Wonga nie wymagają chyba zdolności... :)
To co z giełdy polecasz?
Ale ja sam jestem żydem, ale lekko.Nic, zaoszczędzona kasę wrzuć we własna działalność. W ten sposób nie będziesz finansował New World Order, Sorosa, Petru i innych Żydów.

Dostalem naprawde dobra oferte pracy na etacie, ale kurka wodna, jak wszedlem na kalkulatory wynagrodzen i zobaczylem ile panstwo zdziera haraczu to sie przerazilem. O zesz * jego mac!
Powodzenia!! Jak masz możliwość być na miejscu przy rodzinie, to podatek odrobisz w fuchach.Dostalem naprawde dobra oferte pracy na etacie, ale kurka wodna, jak wszedlem na kalkulatory wynagrodzen i zobaczylem ile panstwo zdziera haraczu to sie przerazilem. O zesz * jego mac!
No przesrane. Niby PIT wygląda okazale, ale jednak czasem lepiej część wynagrodzenia przyjmować mniej formalnymi drogami ifykwim :)Dostalem naprawde dobra oferte pracy na etacie, ale kurka wodna, jak wszedlem na kalkulatory wynagrodzen i zobaczylem ile panstwo zdziera haraczu to sie przerazilem. O zesz * jego mac!
Masz teraz komfortowe auto, więc dojazdy nie powinny być straszne. Ile byś tracił na dojazd?No dokladnie, PIT tlusty, a do lapy okruchy... Z drugiej strony Work&Life balance... Choc musialbym dzien w dzien dojezdzac... Ech... Kierwa, musze zacza grac w totka :)
@Comber
A moze nawet dzisiaj cusik dam :) Ja w delegacji, nawet nie moge sie nim nacieszyc :(
Nie ma tragedii.65km, 50m (czesciowo autostrada, odcinek nieplatny). Są ze złej strony Poznania :(