Czaję to :) Tu też nie mogę na pewno, kwestia kto doniesie i komu trzeba będzie język upierdolić za to ;) W sądzie bym nie wygrał wiem, ale sądy u nas schodzą i wchodzą po drabinie, zamiast skakać, więc pracują wolno :D Nie robię tak za każdym razem, patrzę kto jest wokół.
Dla mnie to nieżyciowe podejście, ale rozumiem, że jest taka zasada znając sprawność przeciętnego pracownika ;) I cwaniactwo wielu innych, którzy rzucają l4 gdy tylko mogę np ;) Ale zasady są zbyt często nietrafione, żebym w nie wszystkie ślepo wierzył. Niech lepiej pomyślą nad zasadami/prawem i zaczną karać złodziei należycie, a nie wypuszczają ich tak szybko że to przechodzi ludzkie pojęcie. Też mam nic nie robić z tym? Bo zasady są przestrzegane i im po prostu gówno można zrobić? Chore :) Ile można słuchać takiego pierdolenia. Coraz częściej myślę, że lepszą karą byłoby pocięcie lub ucięcie łapy delikwentowi widząc niemoc służb państwowych. No, ale dobra, bo z BHP do jednak innych zasad przechodzimy ;) Za bardzo tu wszyscy na ciśnieniu. Chyba każdy jednak wie, że zasady są i się zmieniają ze względu na kiepskie ich zastosowanie w życiu. Jest mus ich przestrzegania co nie znaczy, że trzeba się w pełni ze wszystkim zgadzać jak się ma własny mózg :) Więc chyba nic złego nie zrobiłem pisząc tą opinię. Chill. Pozdro :)