MMA4LIFE
Maximum FC Middleweight
Przynajmniej jest wesołoból dupy niektórych użytkowników po stracie pasa przez jj - bezcenny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przynajmniej jest wesołoból dupy niektórych użytkowników po stracie pasa przez jj - bezcenny.
Masz na pewno duzo racji. Z pewnoscia pokazuje ze jest dalej w grze i ewentualne przeciwniczki musza sie z nia liczyc. Aska ma jedne z najlepszych social media jezeli chodzi o zawodnikow UFC. Tam caly czas sie cos dzieje dlatego nie daje o sobie zapomniec. Mnie jako fana JJ bardzo cieszy ze dalej ma sile i nie zapadla sie pod ziemie jak Ronda.Dla mnie ta postawa jest niespójna. Jako fan MMA i Joanny chciałbym słuchać innych wypowiedzi w wywiadach. Myślę, że Aśka nie była przygotowana na ewentualność porażki i teraz niespecjalnie wie co mówić.
Dokładnie.W MMA nie zawsze wygrywają lepsi. Przykładem może być chociażby Marcin Held w walce z Damirem Hazdovicem.
WalkaSpoko, może to dyspozycja dnia, ale w tym dniu Rose wygrała nie przypadkiem, a tym, że była lepsza. Czy to przez to, że jedna się nie wyspała/miała okres/rzucił ją chłopak/pokłóciła się z mama/cokolwiek - nie wiem. Ale fakt jest taki, że nie był to lucky punch w walce, którą Rose przegrywała. MAm nadzieję, że na rewanż Aśka wyciągnie wnioski i dostrzeże, że sporo rzeczy nie poszło jak trzeba i należy to poprawić. Najgorzej jak uwierzy, że faktycznie to był przypadek i jest apriorycznie najlepsza w galaktyce, bo to się skończy tragicznie.
Rewanz pokaze. Niech wygra lepsza.Spoko, może to dyspozycja dnia, ale w tym dniu Rose wygrała nie przypadkiem, a tym, że była lepsza. Czy to przez to, że jedna się nie wyspała/miała okres/rzucił ją chłopak/pokłóciła się z mama/cokolwiek - nie wiem. Ale fakt jest taki, że nie był to lucky punch w walce, którą Rose przegrywała. MAm nadzieję, że na rewanż Aśka wyciągnie wnioski i dostrzeże, że sporo rzeczy nie poszło jak trzeba i należy to poprawić. Najgorzej jak uwierzy, że faktycznie to był przypadek i jest apriorycznie najlepsza w galaktyce, bo to się skończy tragicznie.
ja się nie masturbuję po prostu lubię jak taki pyskacz jak ona dostaje za swoje.Wasza masturbacja przegraną JJ epicka .
but haliny jak zwykle sensownie... jedrzejczyk dostala po mordzie, padla, klepala i przegrala. teraz moze gadac ile chce.Co za debil. Ani to logiczne, sensowne i z argumentami, ani potrzebne.
Ja mam tak samo. chlopcy z mmasocks czesto mowia o masturbacji... pewnie maja zakwasy w przedramionach :)ja się nie masturbuję po prostu lubię jak taki pyskacz jak ona dostaje za swoje.
hahaha dobre but halinybut haliny jak zwykle sensownie... jedrzejczyk dostala po mordzie, padla, klepala i przegrala. teraz moze gadac ile chce.
Poki nie bedzie jednej organizacji MMA na swiecie i nie bedzie mistrzostw podobnych do olimpiady/m. swiata i nie bedzie klarownych rankingow jak w tenisie czy innej dyscyplinie olimpijskiej poty kazdy moze gadac ze jest wiekszym i niepokonanym mistrzem wszechwag w ukladzie miedzygalaktycznym... a gadki-szmatki i madrowanie sie wielkich wodzow forum wydmuszkones mozna wsadzic tam gdzie swiatlo nie dochodzi i smierdzi...Kogo obchodzi Ben Askren
Poki nie bedzie jednej organizacji MMA na swiecie i nie bedzie mistrzostw podobnych do olimpiady/m. swiata i nie bedzie klarownych rankingow jak w tenisie czy innej dyscyplinie olimpijskiej poty kazdy moze gadac ze jest wiekszym i niepokonanym mistrzem wszechwag w ukladzie miedzygalaktycznym... a gadki-szmatki i madrowanie sie wielkich wodzow forum wydmuszkones mozna wsadzic tam gdzie swiatlo nie dochodzi i smierdzi...
Znaczy readktorzy?Ja mam tak samo. chlopcy z mmasocks czesto mowia o masturbacji... pewnie maja zakwasy w przedramionach :)
Nie interesuja mnie kto i po co miesza se w majtkach...tylko pisze ze pewnie maja zakwasy w przedramionach :)Znaczy readktorzy?
Poki nie bedzie jednej organizacji MMA na swiecie i nie bedzie mistrzostw podobnych do olimpiady/m. swiata i nie bedzie klarownych rankingow jak w tenisie czy innej dyscyplinie olimpijskiej poty kazdy moze gadac ze jest wiekszym i niepokonanym mistrzem wszechwag w ukladzie miedzygalaktycznym... a gadki-szmatki i madrowanie sie wielkich wodzow forum wydmuszkones mozna wsadzic tam gdzie swiatlo nie dochodzi i smierdzi...
gdzie dorwales ten awatar z Jokerem?Znaczy readktorzy?
Jeśli tak gardzisz tym forum i innymi userami, to pytam się grzecznie na chuj się tutaj logujesz? I tak nikt nie chce czytać mądrości opłota z czarnym pasem, który po wielu latach posiadania konta, nagle zapragnął być aktywny, bo Aśka przegrała i straciła pas, ale tym samym nadała ci kurwa sens życia.
Nie lubisz cohones, nie wchodź i nie pierdol swoich smutów. Proste.
Chlopie, idz strzel baranka w sciane...Jeśli tak gardzisz tym forum i innymi userami, to pytam się grzecznie na chuj się tutaj logujesz? I tak nikt nie chce czytać mądrości opłota z czarnym pasem, który po wielu latach posiadania konta, nagle zapragnął być aktywny, bo Aśka przegrała i straciła pas, ale tym samym nadała ci kurwa sens życia.
Nie lubisz cohones, nie wchodź i nie pierdol swoich smutów. Proste.
Chlopie, idz strzel baranka w sciane...
nie wszyscy musza byc w UFC jak Ty :))) ... masz tych oznak na tym swoim profilu jak ruski general...
zawsze mnie fascynowalo jak tak mozna sie napinac i byc mistrzem UFC na forum... to pewno daje sens istnienia
Google images. Nie pamiętam co dokładnie wpisywałem, ale nigdy nie daje czegoś co mi od razu wypluje "gugiel" tylko szperam w dalszych wyszukaniach, czy dodaje jakieś frazy, można wtedy znaleźć jakieś perełki. Prawda, że ładny?gdzie dorwales ten awatar z Jokerem?
@maras i @halibut moze wypijcie sobie jakas herbatke na uspokojenie. Piszecie ze @alexgrady73 obraza innych ale to nie do konca tak wyglada.. napisal prawde o ,,miszczyni" i padl ofiara atakow jej wielkich koniobijcow .. znaczy sie obroncow
Taka jest prawda ze nic tu zlego nie mozna napisac o JJ bo odrazu sie wszyscy burza.
@alexgrady73
haha srasz sie do Alexa ale piszesz ze tylko do mnie masz wąty ;)Juz Ci tlumaczylem ze mozna pisac zle i nikt tego nie krytykuje . A za co Ciebie krytykuje to wiesz.
Pierdolisz i klamiesz. Piszesz ze czepiam sie wszystkich krytykantow podczas gdy wiesz ze czepiam sie wlasciwie tylko ciebie. To jak pierdolenie i klamanie ze krytykujacych Asie nazywam januszam podczas gdy wiesz ze to nie prawda bo nazywam tak tylko Ciebie. Chyba ze Ty jestes "wszystkimi". Robisz z siebie ciemiezona pizde w dodatku klamiac. Wiec Twoj argument i oskarzenie - obalone. A do koniobijstwa sam sie przyznajesz codziennie.
haha srasz sie do Alexa ale piszesz ze tylko do mnie masz wąty ;)
I kto tu klamie ?! Za duzo ogladasz Aski i sluchasz tych jej ,,inteligentnych" wypowiedzi a pozniej to przelewasz na forum przez co twoj poziom logiki to jakas dziecinna beka.
ja się nie masturbuję po prostu lubię jak taki pyskacz jak ona dostaje za swoje.