Badanie widowni freak fightowej

mcukier

Oplot Challenge
Featherweight
Fani freaków poszukiwani!

Prowadzę niezależne badanie nt. freak fightów w Polsce. Bez powiązań z żadną federacją, zawodnikiem ani sponsorm. Sprawdzam jak osoby, które faktycznie śledzą gale i content, oceniają to zjawisko. 100% anonimowo i 100% szczerze. Wyniki zaprezentuję na konferencji INSUMMIT Beyond Generations — wydarzeniu poświęconym temu, jak różne pokolenia patrzą na to, co dzieje się w sieci.

Chcę oddać głos - ludziom, którzy rzeczywiście śledzą freaki na co dzień. Zależy mi, żeby pokazać perspektywę widzów, a nie kolejną opinię „ekspertów” z mainstreamu.
Pomożecie?

Link do ankiety: https://freakfight.webankieta.pl/

. Wyniki zaprezentuję na konferencji INSUMMIT Beyond Generations — wydarzeniu poświęconym temu, jak różne pokolenia patrzą na to, co dzieje się w sieci.

Będą jacyś znani dziennikarze ze świata freak fightu na tej konferencji?

@mcukier ta ankieta często ma bezsensownie ułożone pytania jak np.

Screenshot_2026-04-07-15-22-10-177_com.android.chrome.jpg

Bo walki grupowe, no 2vs2 tak jak na KOTS się to odbywa to lubię oglądać.

Ale kompletnie koło chuja latają mi walki jakichś karłów, grubasa z chudym, karłów z grubasami czy baby z chłopami.

Ale znów walkę mały z dużym np Pasternak vs Matrix to lubię oglądać.

Ale walki Jowko vs Noras to już bym nie obejrzał bo mnie kompletnie nie interesuje.

Na wiele z tych pytań do głowy przychodzi tylko jedna myśl czyli "to zależy" kto z kim itp.

Dlatego ta ankieta jest chujowa i niemiarodajna, pozdrawiam.

Fani freaków poszukiwani!

Prowadzę niezależne badanie nt. freak fightów w Polsce. Bez powiązań z żadną federacją, zawodnikiem ani sponsorm. Sprawdzam jak osoby, które faktycznie śledzą gale i content, oceniają to zjawisko. 100% anonimowo i 100% szczerze. Wyniki zaprezentuję na konferencji INSUMMIT Beyond Generations — wydarzeniu poświęconym temu, jak różne pokolenia patrzą na to, co dzieje się w sieci.

Chcę oddać głos - ludziom, którzy rzeczywiście śledzą freaki na co dzień. Zależy mi, żeby pokazać perspektywę widzów, a nie kolejną opinię „ekspertów” z mainstreamu.
Pomożecie?

Link do ankiety: https://freakfight.webankieta.pl/
Nie lepiej zająć się czymś pożytecznym? Po xuj bąbrac się w gownie ?

Back