Pożar w OVH to jednak była inna liga niż to co dziś... Choć też były momentyWszystko było pod kontrolą.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pożar w OVH to jednak była inna liga niż to co dziś... Choć też były momentyWszystko było pod kontrolą.
![]()

Mój pełnomocnik już przygotowuje pismo w sprawie szkód moralnych, których doznałem, nie mogąc kompulsywnie odświeżać forum.Pożar w OVH to jednak była inna liga niż to co dziś... Choć też były momenty
![]()
Ale kto ci bronił odświeżać errora? ;)Mój pełnomocnik już przygotowuje pismo w sprawie szkód moralnych, których doznałem, nie mogąc kompulsywnie odświeżać forum.
Tyle cię ominęło! Tinc przeprosił jdSuperWajzora, siwy zaprosił Andrzeja na grilla w 2032 a Baalastek przyznał w końcu że jest gejzeremMój pełnomocnik już przygotowuje pismo w sprawie szkód moralnych, których doznałem, nie mogąc kompulsywnie odświeżać forum.
System pomija pewne powiadomieniaAle kto ci bronił odświeżać errora? ;)

Temat nie post ale tak, mniej więcej.w sensie ze jak sie zobaczy post w ktorym sie bylo zaznaczonym, to juz nie wysyla powiadomienia?
to nie rozumiem. Nie ma go na liscie?
Zdaje mi sie ze bedzie na liscie powiadomiem, tyle tylko ze jako odczytany (no bo został odczytany).