Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Umowę na zakup praw na poprzedni sezon podpisano dzień przed pierwszym wyścigiem, bo Polsat nie chciał zgodzić się na zbyt wygórowane - jego zdaniem - warunki finansowe. W tym roku sytuacja się powtórzyła. O podpisaniu umowy na zakup praw do tegorocznych zawodów Formuły1 poinformowano w piątek popołudniu, już po pierwszej sesji treningowej do pierwszego wyścigu w Australii.
no właśnie słowo Pudzian jest tutaj kluczowe... gdyby na UFC w Kraków był Pudzian lub inny hardcorowy koksu to pewnie by transmisje puścili poprzedzając ją dobrą kampanią reklamową, z resztą Moosin to nie UFC, a Polsat już przyzwyczaja że wydarzenia rozgrywane w Polsce wcale nie muszą być oczywiscie transmitowane, przypomnieć wystarczy Mistrzostwa w siatkówce, o których transmisji też było bardzo głośno, ale co jak co, ma mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy i sie zgadają z UFCprzypomnijcie sobie sytuacje sprzed kilku lat , gdzie na gali moosin walczył Pudzian i Juras , transmisja była ogłoszona chyba tydzień przed z tego co pamiętam
no właśnie słowo Pudzian jest tutaj kluczowe... gdyby na UFC w Kraków był Pudzian lub inny hardcorowy koksu to pewnie by transmisje puścili poprzedzając ją dobrą kampanią reklamową, z resztą Moosin to nie UFC, a Polsat już przyzwyczaja że wydarzenia rozgrywane w Polsce wcale nie muszą być oczywiscie transmitowane, przypomnieć wystarczy Mistrzostwa w siatkówce, o których transmisji też było bardzo głośno, ale co jak co, ma mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy i sie zgadają z UFC
DziękiDzięki poradnikowi nt. UFC Rewards, problem transmisji powinien być najmniejszym problemem dla ludzi z forum, którzy nie jadą na galę.
Fakt faktem, te 1000 pkt potrzebne na miesiąc fightpassa można uzbierać w dzień rejestracji, więc nawet jak ktoś się obudzi z ręką w nocniku, to i tak ma szansę legalnie i w dobrej jakości to obejrzeć. Ale wiadomo, transmisja w ogólnopolskiej TV to jednak co innego, to zupełnie inna skala. Szczerze tęsknie za czasami transmisji UFC w Orange Sport, to jednak była mega wygoda, którą w pełni doceniłem dopiero jak UFC zdjęli z ramówki 
DziękiFakt faktem, te 1000 pkt potrzebne na miesiąc fightpassa można uzbierać w dzień rejestracji, więc nawet jak ktoś się obudzi z ręką w nocniku, to i tak ma szansę legalnie i w dobrej jakości to obejrzeć. Ale wiadomo, transmisja w ogólnopolskiej TV to jednak co innego, to zupełnie inna skala. Szczerze tęsknie za czasami transmisji UFC w Orange Sport, to jednak była mega wygoda, którą w pełni doceniłem dopiero jak UFC zdjęli z ramówki
![]()
Jak masz konsolę to możesz oglądać bez podłączania pc do tvno dokładnie , ja też bardzo dobrze wspominam te czasy kiedy UFC puszczali na OS , wstałeś rano właczyłeś TV , zrobiłeś kawe i oglądałeś , a teraz też nie narzekam jedyny minus to taki że kompa trzeba włączyć i podłączyć do tv no i oczywiście brak komentarza pl;)
Niestety :(Aplikacja UFC jest tylko na xboxa. Z Sony nie współpracują.
Właśnie widziałem na Polsacie Sport reklamę gali WWE bodajże 15 kwietnia...Nie słyszałem nic o transmisji, ale ciekawe. Jak się w ogóle interesują WWE to może i faktycznie Polsat po UFC sięgnie. Przynajmniej galę w Polsce...
Nie zgodze sie, nawet jakby bylo na tv republika to jest to super sprawa dla wielu ludzi, ktorych na hali nie bedzie.Transmisja na tym kanale to wlasciwie tak jakby jej nie bylo.