Bambo
UFC Middleweight
Nowego koenigsegga widzieli? Multipla z świecącym spoilerem z aliexpress.W sumie Bugatti to szmelcwagen ale wersji na gnojówkę podlewaną szczynami raczej nie będzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nowego koenigsegga widzieli? Multipla z świecącym spoilerem z aliexpress.W sumie Bugatti to szmelcwagen ale wersji na gnojówkę podlewaną szczynami raczej nie będzie.
Masz na myśli hałas? Jeżdżę służbowym joggerem w automacie i ta skrzynia też potrafi wyć. A jak z serwisem tych boxerów? Trochę cykam się jak z dostępnością części, bo te 2,5 to w Europie nie były dostępne.Przejedź się i sprawdź czy jesteś w stanie przeżyć obecność cvt.
Serwis jest bardzo uciążliwy. Nawet najprostsze rzeczy typu wymiana świec. Boxer 2,5 litra od samego początku czyli od lat dwutysięcznych jest uważany za awaryjny. Natomiast tutaj mamy do czynienia z nie wysiloną wersją. Ciężko się wypowiedzieć na temat awaryjnosci bo to stosunkowo nowe auto.Masz na myśli hałas? Jeżdżę służbowym joggerem w automacie i ta skrzynia też potrafi wyć. A jak z serwisem tych boxerów? Trochę cykam się jak z dostępnością części, bo te 2,5 to w Europie nie były dostępne.
Czyli asx jeszcze zostajeSerwis jest bardzo uciążliwy. Nawet najprostsze rzeczy typu wymiana świec. Boxer 2,5 litra od samego początku czyli od lat dwutysięcznych jest uważany za awaryjny. Natomiast tutaj mamy do czynienia z nie wysiloną wersją. Ciężko się wypowiedzieć na temat awaryjnosci bo to stosunkowo nowe auto.

Czyli asx jeszcze zostaje
Czyli Renault Captur.
ten co mam to polift z 2015r. Jeszcze z czasów gdy Mitsubishi nie wyglądało jak Renault.Raczej chodzi o starsze MitsuCzyli Renault Captur.
ten co mam to polift z 2015r. Jeszcze z czasów gdy Mitsubishi nie wyglądało jak Renault.
Raczej chodzi o starsze Mitsu
Służbowa mi wystarczyJak powszechnie wiadomo, renault to dacia. Czyli dacia najlepsza

Wygląda jakby 170 po śniegu szła bez problemuSłużbowa mi wystarczy
Chociaż ta Striker nie wygląda źle![]()
Chyba holowana przez skodę superb.Wygląda jakby 170 po śniegu szła bez problemu
VW już ich sprzedał kilka lat temu.W sumie Bugatti to szmelcwagen ale wersji na gnojówkę podlewaną szczynami raczej nie będzie.
Rimac odkupił pakiet kontrolny ale 45% nadal jest w posiadaniu Porsche/szmelcwagena. Skąd mieliby by brać silniki i przekładnie skoro robią tylko elektryki które są dość nieskomplikowane?VW już ich sprzedał kilka lat temu.
Srarok! Mały bagażnig!Karoq!
![]()
Ponad pół tony! Male to byly w cinquecentoSrarok! Mały bagażnig!
Srarok! Mały bagażnig!
Miło, że pamiętaszAle wyciszenie lepsze niż w Lexusie!

Może doprecyzuj w jakiej budzie chociaż? suv, kabrio, terenówka, pikap?
Kombi sedanMoże doprecyzuj w jakiej budzie chociaż? suv, kabrio, terenówka, pikap?
Kombi sedan
Mówimy o euro oczywiście?co bys bral teraz w budzecie.. powiedzmy 30 tysi
Ją myslalem ze chodzi o krugerrandy!Mówimy o euro oczywiście?