jd0490
UFC Heavyweight
Za to stać na okap

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za to stać na okap

Był, najtańszy który jest pod Twoje autoTemat aku juz byl? Ktory z producentow warty uwagi?

Cohones lepsze od chata gpt 5.2 ;)Był, najtańszy który jest pod Twoje auto
![]()
@Risky jesteś czy gdzieś kija moczysz? ;)
Kup jakiejś popularnej firmy. Może być tani. Najlepiej gdzieś stacjonarnie żeby nie było problemów z gwarancją. Z drugiej strony każdy wytrzyma te dwa lata gwarancji. Dodatkowo te tańsze są w częstszym obrocie i masz małą szansę kupić gówno leżące na półce pięć lat. Po montażu obowiązkowo zmierzyć na odpalonym prąd ładowania. Musi być ponad 14V i przy dodawaniu gazu wahania napięcia muszą być max 0,2-0,3V. Trzeba sprawdzić czy po prostu akumulator się zużył sam z siebie czy jest jakaś usterka układu ładowania. Ogólnie akumulatory kupuje najtańsze bo na tych drogich których "nikt nie kupuje" już kilka razy się naciąłem.Aku do małego auta (Note E12) dowolone/tanie czy jakiś producent się wybija ponad innych? ew jakis e-sklep polecisz?
Topla, rewelacyjne baterie.Od 20 lat tylko to, Sprzedałem dwa lata temu kumplowi z roboty w Mitsubishi. Obecnie ma 7 lat i dalej pali w te mrozy od strzałaAku do małego auta (Note E12) dowolone/tanie czy jakiś producent się wybija ponad innych? ew jakis e-sklep polecisz?

Ej, jak to kupić? Ten szary, pierwszy, chcę taki
Kupujemy?
Może doszli do słusznych wnioskow że nie potrafią robić automatycznych skrzyń. No i za pewne jak zwykle koszty.@Risky coś się popierdoliło w ostatnich latach z automatycznymi skrzyniami, że teraz co patrzę auto z salonu z mniejszego budżetu to jak nie jest opcja ol eksjuzmi to jest to manual? Bo kojarzę, że lata 17-20 to można było w ciemno zakładać że kupujesz automat, a teraz w tym segmencie trafić na automat to jakiś zjebany prius czy inny i20, a reszta robi manuale.
Musi kosztować powyżej 100 pln (20/25 USD). Te tanie z marketów nic nie zrobią.@Risky ty w japońcach siedzisz, Nissan DataScan warty to tych 30zł? Mam OBD2 STN1170 ELM327, nie jestem pewien czy ten czip bedzie dobrze pykal z tym softem/szyną nissana, orientujesz sie moze? Jesli nie, to jaki obd2 na bluetooth/wifi/usb polecasz do nissana?
![]()

![]()
To nie motocykl, i nie quad. To robo-koń od Kawasaki!
Kawasaki zaprezentowało pojazd, który bardziej przypomina żywe zwierzę niż maszynę - czteronożnego robota zdolnego do galopu i wspinaczki w terenie. Koncept o nazwie Corleo, pokazany na Expo 2025 w Osace, miał pierwotnie trafić na rynek dopiero po 2050 roku, ale reakcja odbiorców zmieniła plany...www.well.pl
![]()