Risky
UFC Light Heavyweight
Denso hybrydy. Nie ma lepszych wycieraczek.Wycieraczki, co tam polecacie? Zwykle kupowalem BOSCHe, ale mądrych to i człek posłucha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Denso hybrydy. Nie ma lepszych wycieraczek.Wycieraczki, co tam polecacie? Zwykle kupowalem BOSCHe, ale mądrych to i człek posłucha...
A to nie znałem, dzięki, poszukam czy są do moich bugatti (za te centymetry, juz mi przywiezli) ;)Denso hybrydy. Nie ma lepszych wycieraczek.
O kuźde, to droższe od BOSCHa :) przynajmniej na alledrogo@Dzihados to są wycieraczki tradycyjne w aerodynamicznej obudowie. Łączą w sobie zalety wycieraczki tradycyjnej czyli mocny docisk z bardzo estetycznym i nowoczesnym wyglądem.
Widziałem, jest piękne.A to nie znałem, dzięki, poszukam czy są do moich bugatti (za te centymetry, juz mi przywiezli) ;)

Boscha chyba też są te hybrydowe.O kuźde, to droższe od BOSCHa :) przynajmniej na alledrogo
tak, plan byl taki zeby byc low profile i zeby nie bylo widac ze to oryginal. Wiesz, jak to oklejanie auta ze niby rdza? ;) jezdzisz bugatti ale nikt nie ukradnie ;)
A wystarczyło kupić honde, sama by się okleiła po zimieWiesz, jak to oklejanie auta ze niby rdza? ;)

Kurła, widocznie to nie są tanie rzeczy, że na droższe wycieraczki już nie zostało.tak, plan byl taki zeby byc low profile i zeby nie bylo widac ze to oryginal. Wiesz, jak to oklejanie auta ze niby rdza? ;) jezdzisz bugatti ale nikt nie ukradnie ;)

To akurat do auta żony, teraz pada, slisko... ;) ;) ;)Kurła, widocznie to nie są tanie rzeczy, że na droższe wycieraczki już nie zostało.![]()
Albo Dacia Logan, tego też nikt nie kradnieA wystarczyło kupić honde, sama by się okleiła po zimie
![]()

Bo zabezpieczenia są nie do rozjebania.Albo Dacia Logan, tego też nikt nie kradnie![]()

Tylko właściciel wie gdzie stąpać po tym kruchym lodzie/przerdzewiałej podłodze żeby bezpiecznie dojść do stacyjki.Bo zabezpieczenia są nie do rozjebania.![]()
Na to właściciel dacii nie ma co liczyć
Są takie, z którymi nawet filmiki mam w daciiNa to właściciel dacii nie ma co liczyć

Dawaj do HPSą takie, z którymi nawet filmiki mam w dacii![]()

Bałbym się, że krecik klepie nie pod nie a pode mnieDawaj do HP![]()

Może w obecnej sytuacji zamontuje ukryte kamery w samochodzie.Bałbym się, że krecik klepie nie pod nie a pode mnie![]()

Poznańskie fake taxiMoże w obecnej sytuacji zamontuje ukryte kamery w samochodzie.![]()