Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podłogi nie rozerwało przy tej prędkości?Co za pizdy z was, jak loganem wlatuję na autostradę to poniżej 210 na budziku nie schodzę nawet w taką pogodę jak dzisiaj
Tej kolego na esce jak tylko zrobiły się dwa pasy to go wyprzedziłem ale chłop tak jechał z 10 km i wcześniej się nie dało ( zwykła droga i wjazd na eskę, trzy ronda po drodze na których praktycznie stawał w miejscu)
Zle to napisałem może ale chybanie myślisz, że bym tu co kolwiek pisał jakbym miał dwa pasy i mógł idiote wyprzedzić
Poza tym kurwa posiadanie samochodu i prawa jazdy to nie jest obowiązek !!! Jak ktoś się nie czuje albo nie potrafi to niech nie jeździ, proste. Nie musimy wiecznie równać w dół kurwa do jakiś ameb

Przy tej prędkości atomy w podłodze są tak posrane, że mocno się trzymają za ręce i odmawiają wspólną modlitwęPodłogi nie rozerwało przy tej prędkości?
Czego?Podłogi

Ja tylko zwróciłem uwagę na problem, że ogromna liczba kierowców po prostu jest sparaliżowana jak pojawiają się inne warunki niż idealne. Nie znają swoich aut, nie potrafią nawet ocenić wielkości swojego auta zza kierownicy. Schodzimy jako kierowcy strasznie w dół z umiejętnościami jazdy i wg mnie to jest problem.No dobrze, widocznie Ci się jakiś ekstremalny przypadek trafił, że nie mogłeś przez 10km na krajowej drodze go wyprzedzić, ale zrobiliście z tego dramę jakby takie coś się zdarzało non stop i oczywiście ludzie to debile (tylko nie my, wiadomo) i w ogóle to świat się kończy.
Już dawno wyleczyłem się z jakiegos szeryfowania. Staram się jeździć spokojnie i pewnie. Ludzie są teraz tak głupi że nawet jakbym się zwróci uwagę grzecznie, że jadą źle to od razu afera, że przecież dobrze jadą i żaden argument nie trafia. Głupi przykład Ci podam, baba na rondzie wrzuciła sobie kierunkowskaz w prawo będąc na wewnętrznym pasie, prawie po krawężniku poszedłem ale ogarnąłem i popukałem w czoło do lusterka i pojechałem dalej, co zrobiło babsko? Pojechała za mną aż do piekarni do której jechałem, wyskoczyła z ryjem, że miała pierwszeństwo, chciałem wytłumaczyć ale darła ryja więc się nie dało i to nie jest skrajny przypadek bo jeżdżę dużo i tego jest pełno.Chłop/baba jedzie sobie przepisowo i nic z tym nie możesz zrobić, szeryfie.
Z resztą trochę zrozumienia, może akurat wtedy jechał wolniej bo był najebany i należy uszanować za odpowiedzialność.![]()
O! To jest akurat nagminne i nawet na mnie raz chłop natrąbił w takiej sytuacji.Głupi przykład Ci podam, baba na rondzie wrzuciła sobie kierunkowskaz w prawo będąc na wewnętrznym pasie, prawie po krawężniku poszedłem ale ogarnąłem i popukałem w czoło do lusterka i pojechałem dalej, co zrobiło babsko? Pojechała za mną aż do piekarni do której jechałem, wyskoczyła z ryjem, że miała pierwszeństwo, chciałem wytłumaczyć ale darła ryja więc się nie dało i to nie jest skrajny przypadek bo jeżdżę dużo i tego jest pełno.

No tak, dlatego wyżej odniosłem się do problemu z takimi przypadkami, dodam jeszcze, że ta Ska to była obwodnica miasta więc mógł sobie jechać dalej normalną drogą przez miasto.O! To jest akurat nagminne i nawet na mnie raz chłop natrąbił w takiej sytuacji.
Tylko widzisz, te dwie sprawy nie mają ze sobą nic wspólnego, bo tam mamy kogoś jadącego bezpiecznie (wg Ciebie za wolno, ale trudno, ma do tego prawo) a tutaj to są łby co nie znają podstawowych przepisów i jeszcze mają do Ciebie pretensje, że jedziesz prawidłowo.![]()
A to ta „normalna” droga to była w mieście, czyli na ograniczeniu 50 jechał 30 i to jest ta skandalicznie niska prędkość?No tak, dlatego wyżej odniosłem się do problemu z takimi przypadkami, dodam jeszcze, że ta Ska to była obwodnica miasta więc mógł sobie jechać dalej normalną drogą przez miasto.
Ja też mogę sobie iść całą szerokością chodnika machając łapami, niech mnie inni omijają, mam do tego prawo ale po co wkurwiać innych ?

Obwodnica zaczyna się przed miastemA to ta „normalna” droga to była w mieście, czyli na ograniczeniu 50 jechał 30 i to jest ta skandalicznie niska prędkość?
Dobra, kurwa, już mi się nie chce chyba tego ciągnąć. Szerokiej drogi wszystkim.![]()

Pytam przecież, ale jest to możliwe 170 na blacie wariacie
To nie była Skoda Karoq.

Cztery miesiące walczyłem z niedziałającym ogrzewaniem w Lexusie is300. Finalnie oprócz nagrzewnicy był zakamieniony wymiennik ciepła od skrzyni biegów. Przez to gówno przepływa woda zaraz za pompą.

Chłop ze Scuadry jeździ tym czasami na luzaku po Katowicach![]()
Gra o miliony. O wartości tego Ferrari F40 zdecydował dokument wydany w Polsce
Certyfikat Ferrari Classiche to bodaj najpotężniejszy dokument na całym rynku motoryzacyjnym. Jego przyznanie (bądź nie) może zmienić wartość samochodu o miliony złotych. O tym, jak wpłynął on na losy F40...autokult.pl
La SquadryScuadry