Auto-Moto czyli o tym czym się poruszamy po drogach

@Risky kojarzysz kto w Poznaniu ogarnia DPFy? W doblo się odpala w 2 minuty po skasowaniu błędu testerkiem. Z Kórnika do Komornik przez autostradę na 4 biegu nie pomogło. Pewnie trzeba uderzyć na regenerację (oby tylko)
Somsiad handlarz mowi ze karcherem najlepiej, delikatnie afkors (po paru h w wannie z jakąś chemią). Ja się nie znam, powtarzam tylko co usłyszałem...

Dalej nie ma co czytać. :beczka:
Oj tam oj tam :) W ASO podobne historie XD Mi na ten przyklad oleju i filtrow nie wymienili, mimo ze tylko po to przyjechalem. Drzewiej stacje diagnostyczne nie aktualizowaly przebiegu w centralnym systemie, to było tylko w ASO producenta - a wtedy mi zalezalo zeby przebieg i wymieane oleju rejestrowac. Po tej akcji ochota przeszla XD

@Risky kojarzysz kto w Poznaniu ogarnia DPFy? W doblo się odpala w 2 minuty po skasowaniu błędu testerkiem. Z Kórnika do Komornik przez autostradę na 4 biegu nie pomogło. Pewnie trzeba uderzyć na regenerację (oby tylko)
Nie wiem jaka jest specyfika filtra akurat w Twoim wozie. Czy czyszczenie będzie skuteczne. Jeśli jest duży przebieg to tylko wyrzucisz pieniądze i problem zaraz powróci. DPF działa najlepiej dla kieszeni i silnika kiedy jest szczelnie zamknięty w worku na półce w garażu.

Ostatnio m
Oj tam oj tam :) W ASO podobne historie XD Mi na ten przyklad oleju i filtrow nie wymienili, mimo ze tylko po to przyjechalem. Drzewiej stacje diagnostyczne nie aktualizowaly przebiegu w centralnym systemie, to było tylko w ASO producenta - a wtedy mi zalezalo zeby przebieg i wymieane oleju rejestrowac. Po tej akcji ochota przeszla XD
Ostatnio miałem auto pogwarancyjne gdzie w książce było wbite: wymiana świec zapłonowych i reg luzów zaworowych. Nic nie było ruszone ani nawet otwarte.

Trzysta tysięcy: skrzynia już jebła i to za pewne nie pierwszy raz, turbiny po regeneracji (są faktury?). Znając usterkowość tych wozów to poważne naprawy dopiero się zaczyną albo już trzeba. Mam co prawda znajomych jeżdżących Audi z tego przedziału cenowego ale mówią że trzeba mieć stalowe nerwy i odłożone 20 koła w razie W.

Oferta tylko do końca tygodnia. Potem drożeje

IMG_0517.jpeg

I co i co, łyso Wam? W ogóle nie musi go sprzedawać bo Magda pożyczyła mu miejsce parkingowe. Jeszcze będą się prosić żeby sprzedał. Za 80k będą się prosić.
:mamed:

View attachment 126670
I co i co, łyso Wam? W ogóle nie musi go sprzedawać bo Magda pożyczyła mu miejsce parkingowe. Jeszcze będą się prosić żeby sprzedał. Za 80k będą się prosić.
Jakby zostawił tablice rejestracyjne i zainstalował zamiast klaksonu głośniki na zewnątrz z nagraniem:

I obniżył do ceny realnej 45k to na pewno ktoś by się skusił. Bo wypierdziany przez jego spasioną dupę fotel, to mała zachęta żeby płacić za ten biturbo rarytas ujebany pizzą i Jackiem Danielsem.

Ciekawe,czy pożyczyła mu też kasę na Durango,bo z takim parciem na sprzedaż Audi to wygląda jakby Juras chciał,albo szybko oddać kasę tej Magdzie,albo chłopakom z firmy co mu Durango sprzedali :mamed:
Magda to jego nowa dupa. Ludzie w komentarzach bezpośrednio piszą, że Juras jest dla niej trampoliną, okrutnicy. Ale prawda może być taka, że to po prostu Juras potrzebował zapomogi i miejsca parkingowego

Dobrze że zawiesili go w TVN bo chłop będzie miał zajęcie latając między sądami w Szczecinie i Katowicach.

Konarski, wale nauczyłeś się otwierać drzwi od samochodu czy znowu będziesz płakał, że to wina wszystkich tylko nie twoja. Kobita też specjalnie upadła na twojego bolca?

Ogólnie to piękny moment sobie wybrał. Początek wakacji i ludzie mają generalnie w dupie kupno auta. Sezon to jest od marca do czerwca i pod koniec września do listopada. Takich Audi to jest napierdolone na oto Moto pod korek..

Back