magik
ONE FC Bantamweight
Cabrio w polskich warunkach to proszenie się o kłopoty i cieszenie się jazda bez dachu 2 miesiące w roku.Każde coupe minimum 200KM. Wszystko tylko nie cabrio.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cabrio w polskich warunkach to proszenie się o kłopoty i cieszenie się jazda bez dachu 2 miesiące w roku.Każde coupe minimum 200KM. Wszystko tylko nie cabrio.
No ja właśnie chce tym jeździć dwa miesiące w rokuCabrio w polskich warunkach to proszenie się o kłopoty i cieszenie się jazda bez dachu 2 miesiące w roku.

Ford byle nie ze skrzynią power shit to jest power shift. Chyba że nie planujesz tym jeździć 200k tylko wcześniej pogonisz.Mechanicy, handlowcy i inne fachowcy.
Chcąc, nie chcąc, muszę kupić auto na formę.
Najpierw mysłałem o Toyocie Proace furgon.
Toyota solidna i nawet ta nowa fajnie już wygląda.
A tu chuj. Czytam komentarze że to feancus, że wszystko co opisują to kłamiai że skrzynią do dypy.
Chuj.
Znalazłem Ford Courier. Nawet lepszy, bo mniejszy i mi taki starczy. Cena zajebista bo netto kole stówki.
I chuj. Czytam, że silniki po dwóch latach do kapy, że ogólnie szrot jak skurwysyn.
Co mam kupić? No kurwa strach mam czytać tę wszystkie komentarze.
Zastanawiam się, czy zamiast leasingu nie wziąć pod wynajem i mieć wyjebane na te wszystkie ewentualne naprawy, a za trzy lata wymienić.
Macie coś godnego polecenia? Czy może te komentarze nad wyrost i w jakimś zastawieniu typu odpowiedni dobór silnika, skrzyni będzie śmigało?
A co z silnikiem Eco boost? Podobno łajno straszne (aczkolwiek planowałem diesla bo mocniejszy, ale niestety nie jest w automacie).Ford byle nie ze skrzynią power shit to jest power shift. Chyba że nie planujesz tym jeździć 200k tylko wcześniej pogonisz.
Doblo to pojazd ostatecznyMechanicy, handlowcy i inne fachowcy.
A tu chuj. Czytam komentarze że to feancus, że wszystko co opisują to kłamiai że skrzynią do dypy.
Chuj.
Znalazłem Ford Courier. Nawet lepszy, bo mniejszy i mi taki starczy. Cena zajebista bo netto kole stówki.
I chuj. Czytam, że silniki po dwóch latach do kapy, że ogólnie szrot jak skurwysyn.
Zastanawiam się, czy zamiast leasingu nie wziąć pod wynajem i mieć wyjebane na te wszystkie ewentualne naprawy, a za trzy lata wymienić.
Macie coś godnego polecenia? Czy może te komentarze nad wyrost i w jakimś zastawieniu typu odpowiedni dobór silnika, skrzyni będzie śmigało?

W dwulitrowce mojemu koledze pękła głowica. Szybko też pojawiły się problemy z turbosprężarką. Wszystko po ok 140.000A co z silnikiem Eco boost? Podobno łajno straszne (aczkolwiek planowałem diesla bo mocniejszy, ale niestety nie jest w automacie).
Mówimy o używkach czy salon? Bo a4 to już nie produkują chyba (?), zastąpiło go a5? Jeśli byłoby to stockowe a4 poprzedniej gen to bym chyba odpuścił, bo to stara buda i wnętrze. Q3 to resorak, strasznie mały. Q5 fajne są te nowe modele i to bym brał pod uwagę, ale jeśli to miałby być placowy model z poprzedniej generacji to znów, lekko staro w środku.@Risky (oraz inni znawcy), co byś wybrał z poniższej listy, biorąc pod uwagę że w dupie masz cenę zakupu i koszty eksploatacji?
AUDI A4 Petrol/diesel
AUDI Q3 Petrol/diesel
AUDI Q5 Diesel/hybrid
BMW Series 3 Petrol/diesel
BMW X3 Petrol/diesel
LEXUS Nx Hybrid
LEXUS ES Hybrid
Ciężko mi się wypowiedzieć bo nie moja bajka: za małe, suvy a jedyne co spełnia wymogi bycia dużym samochodem ma słaby silnik i napęd na mniej komfortową oś oraz w biedniejszych wersjach za dużo z toyoty camry. Rozsądnie? Którykolwiek Lexus. Awaryjnosc praktycznie zerowa.@Risky (oraz inni znawcy), co byś wybrał z poniższej listy, biorąc pod uwagę że w dupie masz cenę zakupu i koszty eksploatacji?
AUDI A4 Petrol/diesel
AUDI Q3 Petrol/diesel
AUDI Q5 Diesel/hybrid
BMW X3 Petrol/diesel
LEXUS Nx Hybrid
LEXUS ES Hybrid
Z tej listy polecam Skodę Superb 3@Risky (oraz inni znawcy), co byś wybrał z poniższej listy, biorąc pod uwagę że w dupie masz cenę zakupu i koszty eksploatacji?
AUDI A4 Petrol/diesel
AUDI Q3 Petrol/diesel
AUDI Q5 Diesel/hybrid
BMW X3 Petrol/diesel
LEXUS Nx Hybrid
LEXUS ES Hybrid
Skoro cena i koszty nie grają roli to bierz to co Ci się podoba@Risky (oraz inni znawcy), co byś wybrał z poniższej listy, biorąc pod uwagę że w dupie masz cenę zakupu i koszty eksploatacji?
AUDI A4 Petrol/diesel
AUDI Q3 Petrol/diesel
AUDI Q5 Diesel/hybrid
BMW X3 Petrol/diesel
LEXUS Nx Hybrid
LEXUS ES Hybrid

A za resztę hajsu ze 3 ajfony i makbuka co nie?Z tej listy polecam Skodę Superb 3

A za resztę hajsu ze 3 ajfony i makbuka co nie?
![]()

3 w benzie lub ES'a@Risky (oraz inni znawcy), co byś wybrał z poniższej listy, biorąc pod uwagę że w dupie masz cenę zakupu i koszty eksploatacji?
AUDI A4 Petrol/diesel
AUDI Q3 Petrol/diesel
AUDI Q5 Diesel/hybrid
BMW X3 Petrol/diesel
LEXUS Nx Hybrid
LEXUS ES Hybrid
Makbuka nie.A za resztę hajsu ze 3 ajfony i makbuka co nie?
![]()
Dla koleguf sforumI jeszcze sojowe latte..
![]()
No a jakie miał mieć blachy we Wrocławiu?Oczywiście blachy z ua
![]()

Nie miałem czasu go obejść był tak olbrzymiJak miał jeszcze na klapie 500H to zapierdala jak dziki.

Nie miałem czasu go obejść był tak olbrzymi![]()
Toyota to citroen czy tam inny peugeot w przebraniu. Nawet te silniki 1.5 diesle mają te same problemy z łańcuchem rozrządu. Mam na swoim koncie jeden rozrząd w proaceMechanicy, handlowcy i inne fachowcy.
Chuj.

Toyota to citroen czy tam inny peugeot w przebraniu.

Toyoty to się nie kupuje z dieslem. Jeden gorszy od drugiego. Jako warsztat odmawiam serwisowania Toyot i jedynego Lexusa z dieslem. Nie ma co taplać się w gównie skoro jest tyle normalnych aut do serwisowania.Toyota to citroen czy tam inny peugeot w przebraniu. Nawet te silniki 1.5 diesle mają te same problemy z łańcuchem rozrządu. Mam na swoim koncie jeden rozrząd w proace![]()
Nie, toyota proace to wytwór francuskiej motoryzacji, a jeszcze często boczne drzwi suwane zostają w rękach
Z opelem Ci się pomyliło
Mój szwagier ma taką rodzinną toyote. Zadowolony bardzo. Ale w sumie on miał wcześniej Fiata Freemonta od handlarzyny z Leszna to w sumie wszystko będzie lepsze.Nie, toyota proace to wytwór francuskiej motoryzacji, a jeszcze często boczne drzwi suwane zostają w rękach
![]()
Toyota ProAce, Peugeot Traveller i Citroën Spacetourer – flotowe busy - Menadżer Floty - Biznes Motoryzacja Technologie
Toyota i koncern PSA przygotowały wspólnie nową generację aut użytkowo-osobowych. Toyota ProAce, Peugeot Traveller i Citroën Spacetourer oficjalnie zadebiutują na salonie samochodowym w Genewie w…menadzerfloty.pl

No dziwna sprawa z tym a4. Dziś żona dostała z działu flotowego listę auto „do zamównienia” więc pewnie nie jest zaktualizowana. Głównie chodzi mi o to co ma najmniejszą szansę na pierdolenie się co chwilę. Już miałem służbową insignie B w benzynie 200KM i jebana była co chwilę zepsuta a skończyła rozkraczając się na autostradzie.Mówimy o używkach czy salon? Bo a4 to już nie produkują chyba (?), zastąpiło go a5? Jeśli byłoby to stockowe a4 poprzedniej gen to bym chyba odpuścił, bo to stara buda i wnętrze. Q3 to resorak, strasznie mały. Q5 fajne są te nowe modele i to bym brał pod uwagę, ale jeśli to miałby być placowy model z poprzedniej generacji to znów, lekko staro w środku.
Mocno rozważałem nowe X3, ale jeszcze w grudniu 2024 czas oczekiwania na produkcję to 12 miesięcy + czas transportu z USA. Na placu nic nie było dostępnego od ręki oprócz poprzedniej generacji. Seria 3 z tego wszystkiego jak najbardziej do rozważenia, bo od ręki można coś fajnego wyrwać, a to świeży model.