DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Czwarty do elektryka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A czwarty kielecki
Wszystko się zgadza. To i to dla pedałów.Czwarty do elektryka.

A czwarty kielecki
a czwarty jest w saaaaam raz![]()
Jak jesteś zadowolony z Nokianów, to zostań przy nich. Podobno te z fabryki w Chinach nie pękają :D Ja od pół roku jeżdżę na Seasonproof 1(wielosezonówki) i jest spora różnica na ich korzyść w porównaniu do letnich Goodyearów.Mordy, opony zimowe planuję latem kupić. Ostatnie parę lat woziłem się na Nokianach i bardzo fajnie się sprawdzały. Uderzać znowu czy są jakieś inne warte polecenia. W górskich terenach bywam rzadko.
Tu pisał o kieleckim.Przecież napisał.
Jeden za bardzo czyści

Może nie mają tanio, ale przynajmniej obsługa chujowaTu pisał o kieleckim.
Kupiłem na allegro olej Motula za 170zł, poszedłem do lokalnego „intercarsu” 225zł ten sam olej. Filtry na allegro 159zł u nich 220zł.![]()

Podróbki na allegro są zawsze tańszeTu pisał o kieleckim.
Kupiłem na allegro olej Motula za 170zł, poszedłem do lokalnego „intercarsu” 225zł ten sam olej. Filtry na allegro 159zł u nich 220zł.![]()
No, najlepiej brać olej w ASO, tam jest po 120 zł... za litr. Ale uczciewe ori z szlaufa prosto od Francuza.Podróbki na allegro są zawsze tańsze
Dawniej lałem właśnie Motula,nie narzekałem,ale słyszałem,że często można trafić na podróbki,więc przerzuciłem się na Millersa i używam tej marki od 8 lat. Jak zmieniłem w dieslu właśnie z Motula na Millersa to odczułem delikatną różnicę, auto jakby chodziło bardziej "gładko" i cicho,ale na tyle ile w tym prawdy,a ile efektu placebo to sam nie wiem. W zeszłym roku po 14 latach jeżdżenia dieslem przerzuciłem się benzynę i też leję Millersa.Tu pisał o kieleckim.
Słyszałem o podróbkach oleju, ale na allegro w tej cenie normalne sklepy z tysiącami pozytywnych opinii sprzedają, nie jakieś siurki.Podróbki na allegro są zawsze tańsze
Hurtownia musi mieć katalog co idzie do Twojego wody wg numeru Vin. Prawdopodobnie ten z zielonym dopiskiem albo xcess ale lepiej sprawdzić.To wezmę Motula. Wcale nie wychodzi jakoś drożej niż Castrol. Tylko kurwa, cztery rodzaje 5W30 i chuj wie czym się różnią
![]()
Millers bardzo dobry. Trochę droższy niż popularne marki.Dawniej lałem właśnie Motula,nie narzekałem,ale słyszałem,że często można trafić na podróbki,więc przerzuciłem się na Millersa i używam tej marki od 8 lat. Jak zmieniłem w dieslu właśnie z Motula na Millersa to odczułem delikatną różnicę, auto jakby chodziło bardziej "gładko" i cicho,ale na tyle ile w tym prawdy,a ile efektu placebo to sam nie wiem. W zeszłym roku po 14 latach jeżdżenia dieslem przerzuciłem się benzynę i też leję Millersa.
A o takim czymś jak PMO słyszał? dobry czy gówno?Millers bardzo dobry. Trochę droższy niż popularne marki.
Wg mnie marka krzak ostro reklamowana przez influencerów polskiego jutuba. Nie testowałem - nie mam zaufania.A o takim czymś jak PMO słyszał? dobry czy gówno?
Intercars to gówno, ma ceny nawet dwukrotnie wyższe... Kupiłem poduszkę mcphersona na allegro za 150 zł, w intercaras ta sama marka 300 złTu pisał o kieleckim.
Ten sklep to jest taka mała dziupla, siedzi 6 doradców i telefonu praktycznie nie odkładają. W sklepie ruch jak w Rzymie. Mają flotę kilku albo kilkunastu samochodów i non stop rozwożą części. Ceny mają kosmos, ale funkcjonują chyba głównie na tym, że mają wszystko na magazynie i jak mechanik zadzwoni o 9 rano że potrzebuje jakiejś części to za 3h ma ją u sobie na warsztacie z dostawą.Intercars to gówno, ma ceny nawet dwukrotnie wyższe... Kupiłem poduszkę mcphersona na allegro za 150 zł, w intercaras ta sama marka 300 zł
Intercars kroi detalistów jak moze. Zresztą ci detaliści to tylko utrapienie dla hurtowni. Stąd zaporowa cena.Intercars to gówno, ma ceny nawet dwukrotnie wyższe... Kupiłem poduszkę mcphersona na allegro za 150 zł, w intercaras ta sama marka 300 zł
Może mają ale tylko do tych najpopularniejszych samochodów.Ten sklep to jest taka mała dziupla, siedzi 6 doradców i telefonu praktycznie nie odkładają. W sklepie ruch jak w Rzymie. Mają flotę kilku albo kilkunastu samochodów i non stop rozwożą części. Ceny mają kosmos, ale funkcjonują chyba głównie na tym, że mają wszystko na magazynie i jak mechanik zadzwoni o 9 rano że potrzebuje jakiejś części to za 3h ma ją u sobie na warsztacie z dostawą.
Możliwe, ale mimo swoich wysokich cen funkcjonują bardzo prężnie w czasach Internetu, paczkomatów i dostaw z dnia na dzień. Inna sprawa że mechanicy (NIE GENERALIZUJĄC) to często proste chłopaki. Wyjebane mają w jakieś zamawianie na internecie, ale przede wszystkim to nie oni płacą za części tylko klient więc mają wyjebane czy olej kosztuje 60zl wiecej. Dzwoni do sklepu, zamawia i za trzy godziny ma wszystko w warsztacie i leci z robotą. Ja mam na piątek mechanika umówionego to mi się nie spieszy i mogę sobie spokojnie zamawiać z internetów.Może mają ale tylko do tych najpopularniejszych samochodów.
Teraz to mam aplikacje w telefonie co oszczędza też czas bo nie muszę się użerać z niedojebanym konsultantem. To do normalnych aut. Oprócz tego do wynalazków które robię muszę mieć szerszy mechanizm dostarczania części bo niektóre tematy trzeba wykopywać spod ziemi.Możliwe, ale mimo swoich wysokich cen funkcjonują bardzo prężnie w czasach Internetu, paczkomatów i dostaw z dnia na dzień. Inna sprawa że mechanicy (NIE GENERALIZUJĄC) to często proste chłopaki. Wyjebane mają w jakieś zamawianie na internecie, ale przede wszystkim to nie oni płacą za części tylko klient więc mają wyjebane czy olej kosztuje 60zl wiecej. Dzwoni do sklepu, zamawia i za trzy godziny ma wszystko w warsztacie i leci z robotą. Ja mam na piątek mechanika umówionego to mi się nie spieszy i mogę sobie spokojnie zamawiać z internetów.
Takie cudeńko stało wczoraj pod marketem. BMW R35 produkowane w latach 37-40. Warto zwrócić uwagę na układ przeniesienia napędu i wajchę do zmiany biegów przymocowaną do baku.
![]()
autoblog.spidersweb.pl
Przedstawiciele tej sekty lubią być ruchani w dupę więc co z tymi pozwami? Bolało zamiast być przyjemnie?![]()
Licznik przebiegu w Tesli kręci się szybciej, żeby gwarancja minęła wcześniej. Właściciel składa pozew
Genialne rozwiązanie: przejechałeś dwa kilometry, a licznik twierdzi, że trzy. Tym sposobem o wiele szybciej dojedziesz do limitu przebiegu, po którym gwarancja przestaje obowiązywać. Szykuje się ciekawa sprawa w amerykańskim sądzie.autoblog.spidersweb.pl
ZA JE BI STA
mi się podoba
![]()
Ale trzeba przyznać, że to co wyjeżdża z jego garażu, sztosWQrwia mnie ten Dupa. Chwali się tymi projektami, wszystko mu ludzie robią, a on spija śmietankę

Przewaga dzieki technice...Jebnął przewód od turbo. W hurtowniach nie ma, w ASO 800zl![]()
![]()