Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaka?to bardziej terenowy aka DŻIPale wyszedł mnie na ten moment troche ponad 2,3mln koron, bo parę modyfikacji zrobiłem
btw jest praca i to nie żart![]()

Za to jest robota siedzącaSzkoda ze nie po fecie
![]()

Klasyk, ojciec zawsze mi tak mówił.Papierkowa
trzepanie worków po cemencie

Kłamiesz. Czarni nie mają ojca!Klasyk, ojciec zawsze mi tak mówił.![]()

Czarni mają ojca, nie mają taty.Kłamiesz. Czarni nie mają ojca!
żart sytuacyjny, który nie ma nic wspólnego z prawdziwym jechaniem po rodzinie
Obeszłoby się bez spoilera, liczyłem na ten tekst.Kłamiesz. Czarni nie mają ojca!

Obsrales sie o rower grubasie, na ktorym nie jezdzisz, co?Kłamiesz. Czarni nie mają ojca!

Nie mam roweru. Ktoś mi zajebał.Obsrales sie o rower grubasie, na ktorym nie jezdzisz, co?![]()
W moim bliskim otoczeniu to samo. Przyłączam się do prośby.Pany jest coś online żeby się nauczyć zdawać teorię na prawko? Moja chrześniaczka wtopiła 2gi raz i myślę żeby jakoś pomoc?
Za darmo to nie.Pany jest coś online żeby się nauczyć zdawać teorię na prawko? Moja chrześniaczka wtopiła 2gi raz i myślę żeby jakoś pomoc?
Moze byc w rozsądnych cebulionach...Za darmo to nie.
W abonamencie RoshiTV coś wymyślimyMoze byc w rozsądnych cebulionach...

A nie dają teraz płyty z pytaniami?Moze byc w rozsądnych cebulionach...
Pany jest coś online żeby się nauczyć zdawać teorię na prawko? Moja chrześniaczka wtopiła 2gi raz i myślę żeby jakoś pomoc?
Może nie wszyscy powinni mieć prawo jazdyW moim bliskim otoczeniu to samo. Przyłączam się do prośby.

Osz ty :)W abonamencie RoshiTV coś wymyślimy![]()
Czarny motyw mu daj, będzie wdzięcznyOsz ty :)
To jakiegos tipa dac czy przez to buymeacoffee czy jakos tak?
Moze byc w rozsądnych cebulionach...
Pandemia chyba jest 60 dni teraz. Zadzwonić zapytać nie być pizda. Ewentualnie ze sprzedawcą żeby date na umowie zmienić. Jak nie pomoże udawać murzyna.Trzy miesiące temu kupiłem z kolegą na współę busa i go nie zarejestrowaliśmy. Jutro idziemy to zrobić i wyczytałem, że jest czas 30 dni, a później jest kara (od 200 do 1000 zł). Da się tej kary jakoś uniknąć? Miał ktoś taki przypadek?