kokaina
Maximum FC Welterweight
Ten nowy Hyundaii Tucson daje rade:
![]()
![]()
![]()
![]()
Test ZaharOFFa:
Dobra furka!
Pojawil sie test Fiata Tipo. Mocno moze namieszac w nizszej klasie:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten nowy Hyundaii Tucson daje rade:
![]()
![]()
![]()
![]()
Test ZaharOFFa:
Ten nowy Hyundai Tucson daje rade:
![]()
![]()
![]()
![]()
Test ZaharOFFa:
Mój ojciec miał 2.0TDDI i przez cały okres posiadania nasłuchał się jakie to szczęście, że miał właśnie tą wersję a nie TDCI. Kiedyś też czytałem, że jest to najgorszy silnik fordowski w historii. Siada dwumasa, wtryski, pompa paliwowa. Jeżeli te usterki były robione w tym mondeo co możesz kupić to raczej nic drogiego nie powinno Cię zaskoczyć w najbliższym czasie.Czy miał ktoś styczność z Mondeo III 2.0 TDCI 130 KM? Mam okazje kupić za śmieszne pieniądze. Podobno silnik jest wrażliwy i lubi płatać figle jeśli chodzi o tę generację.
Dobra, pierdole to. Facet od 2013 włożył w samochód prawie 7 koła na "naprawy eksploatacyjne związane z zawieszeniem i silnikiem diesla". Na wszystko ma fv, ale chyba jednak wolę nie ryzykować, bo może się okazac, że z 8k zrobi się później 15k, co sprawi, że będę jeździł 5 lat starszym autem niż obecnie, a prawie w tej samej cenie.Mój ojciec miał 2.0TDDI i przez cały okres posiadania nasłuchał się jakie to szczęście, że miał właśnie tą wersję a nie TDCI. Kiedyś też czytałem, że jest to najgorszy silnik fordowski w historii. Siada dwumasa, wtryski, pompa paliwowa. Jeżeli te usterki były robione w tym mondeo co możesz kupić to raczej nic drogiego nie powinno Cię zaskoczyć w najbliższym czasie.
Minusem mondziaków, ale wszystkich z serii MKIII jest bardzo szybko zużywające się zawieszenie. Ale to nie są jakieś wielkie pieniądze.
@Masu, bierz. Gość do auta dorzuca "komplet kul"! Oby Ci się kule nie przydały, ale kto to wie :D
http://autakrajowe.com.pl polecam. Maja auta poleasingowe ( z reguły po kadrze managerskiej). Dobry stan, przebiegi nieco wyższe, ale wszystko udokumentowane, krajowe. Idealnie jak masz dg.Znalazłem fajną lagunę po sąsiedzku, ale to chyba typowy mirek
http://otomoto.pl/oferta/renault-la...wis-aso-full-100-oryginal-ideal-ID6ygjMR.html
W Łodzi?autakrajowe.com.pl polecam. Maja auta poleasingowe ( z reguły po kadrze managerskiej). Dobry stan, przebiegi nieco wyższe, ale wszystko udokumentowane, krajowe. Idealnie jak masz dg.
Tak. Mają dużo Lagun.W Łodzi?
Daleko/MałoTak. Mają dużo Lagun.
One stoją na placu po kilkanaście sztuk czasami.Daleko/Mało
Sprawdzałem na stronie-może przedzwonie popytam, ale narazie wolałbym uniknąć takich wycieczek. Poczekam z dwa tygodnie aż będę zdesperowany.One stoją na placu po kilkanaście sztuk czasami.
No wlasnie ja mam wyjebane na lans samochodem, bede się lansowal jak kupie Q7 albo Panamere-taki jak teraz to ma mnie wygodnie wozić:)@Masu
maczo w lagunie? i to 3?
think twice! :)
Zarty zartami ale serio laguna 2 wyglada ladniej niz 3...
EDIT:
Niedlugo zmieniam fure wiece bedziesz mogl mi sie ekspertyza odwdzieczyc :) :) :)
Ale obraczka w Panamerze jest nadal obraczka :) no chyba zeby kumpla zylka nabrzmiala :)No wlasnie ja mam wyjebane na lans samochodem, bede się lansowal jak kupie Q7 albo Panamere-taki jak teraz to ma mnie wygodnie wozić:)
Pakamerą będę pod gimnazjum jeździł ;)Ale obraczka w Panamerze jest nadal obraczka :) no chyba zeby kumpla zylka nabrzmiala :)
Oprócz tego że brzydal to można obejrzeć.Post pod postem ale co zrobić. Próbuję się nie jarać, ale ten jest dla mnie idealny: heczbek, 2.o diesel(można czipować do 170KM), fajnie wyposażony itd. System 4control sprawdzony na podkrakowskich górkach i działa pięknie. Jutro ogarniam mechanika i jak jest git to biorę. Cena 25K za 2010 rocznik jest zajebista.
http://otomoto.pl/oferta/renault-laguna-renauit-laguna-iii-2-0-dci-130km-ID6yaee3.html
Sam jesteś brzydal. Oglądałem jeszcze Lagunę GT ale w komisie. Po za tym boje się sportowych wersji-wiadomo do czego służą.Oprócz tego że brzydal to można obejrzeć.
No może jestem, ale nazywam rzeczy po imieniu :p Mondeo i C5 lepsze i ładniejsze. Pomysł jeszcze nad focusem mk3 hb, jeśli nie boisz się trochę mniejszych aut :)Sam jesteś brzydal. Oglądałem jeszcze Lagunę GT ale w komisie. Po za tym boje się sportowych wersji-wiadomo do czego służą.
VOLVO XC 60 2.4 TD DPF MR’09 Diesel 2.4
z 2010 roku. 121k km zrobione, stan bardzo dobry, 63k zł. Dobra cena, czy lipna?
Wolałbym nowe niższej klasy. Eksploatacja drogą. Poza tym jak robisz 5-10k rocznie to kasa w błoto. Auto z PL? Przebieg podejrzanie niski.VOLVO XC 60 2.4 TD DPF MR’09 Diesel 2.4
z 2010 roku. 121k km zrobione, stan bardzo dobry, 63k zł. Dobra cena, czy lipna?
Który rocznik v50? Myślałem nad takim. Podoba mi się. Volvo ogólnie porządne auta, więc jeśli tylko nie jest ściąganiete z zagranicy przez handlarza to warto @Orestja mialem v50 i nie bylo tak zle. fakt, u pana wieska za flaszke wiele nie zrobisz. Natomiast jezdzilo mi sie rewelacyjnie.
Auto służbowe dyrektora ode mnie z firmy. Pierwszy właściciel, auto zadbane użytkowane tylko przez,niego.Który rocznik v50? Myślałem nad takim. Podoba mi się. Volvo ogólnie porządne auta, więc jeśli tylko nie jest ściąganiete z zagranicy przez handlarza to warto @Orest
Brałbym Volvo bez zastanowienia. :)"rozsadnego" superba i "prawie premium" XC60