Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dawać tu wielkie chłopiskaShakurowi umiejętności nie odmówię ale co do zainteresowania jest dla mnie na poziomie cukinii

Ja nie poznaje niestety kto to jestTen białas sobie wytatuował murzyna na plecach
![]()
Ja nie, i znam kogoś kto też nieBYL KTOS W RIJADZIE ?
Komentatorzy mówili, że ten co reklamuję Black EnergyJa nie poznaje niestety kto to jest![]()

KIBICE DOMAGAJA SIE WIELKICH CHLOPISK !!!! TYLE HAJSU ZA PPV hahaDawać tu wielkie chłopiska![]()
W potencjalnym pojedynku dzbanów Tank go wyśle do spaniaGdyby shakur miał chociaż trochę pary w tej łapie... Chyba pierwszy z takich typowych techników który mnie nudzi.
Uwielbiałem boks Hopkinsa, Warda, Mayweathera a Shakur mnie jakoś nie interesuje![]()
Jeszcze 6 rund Shakura i pewnie jakieś reklamyBakole sie juz nakurwia ???? Czas na cos dobrego bo mam dosc po meczu Legii !!!!
Czyzby przegrana ?Bakole sie juz nakurwia ???? Czas na cos dobrego bo mam dosc po meczu Legii !!!!
Niech Tank w końcu z kimś poważnym zawalczy.W potencjalnym pojedynku dzbanów Tank go wyśle do spania
Panie ale piekna Szakirke to ty szanuj !!!!Shakira to definicja czarnucha który wszystkich wkurwia
Apropo PPV dla biedaków ma ktoś takie z komentarzem PL, bo tych Angoli nie chce mi się słuchaćKIBICE DOMAGAJA SIE WIELKICH CHLOPISK !!!! TYLE HAJSU ZA PPV haha
No ćpun go zapewne ubije.W potencjalnym pojedynku dzbanów Tank go wyśle do spania
Co prawda był zdławiony wagą, ale Garcia to kocurNiech Tank w końcu z kimś poważnym zawalczy.
PoprawiłemW potencjalnym pojedynku dzbanów Tank go wyśle do zaświatów

Przecież pobił Garcię.Niech Tank w końcu z kimś poważnym zawalczy.
Chłop wygląda jakby pół dżungli opierdolił na obiadBakol juz na rozgrzewce w szatni jest wyjebany z energii
Z tym kocurem to nie wiem. Ma jebnięcie, szybkie łapy ale technicznie marny i raczej nie słucha narożnika.Co prawda był zdławiony wagą, ale Garcia to kocur
Strims kropka topApropo PPV dla biedaków ma ktoś takie z komentarzem PL, bo tych Angoli nie chce mi się słuchać
dziękuję, elegancie to PPVStrims kropka top