Clemenza08
Brutaal Super Heavyweight
Witam szanowne grono ekspertów pięściarskich. Melduję swoją obecność na tej historycznej gali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak Parkerowi?![]()
Mnie kusi postawić na Bakole i Bivola, ale zupełnie nie jestem pewien Zhang vs Kabayel oraz Ortiz vs Madrimov.

.Tutaj bezpiecznie dałbym że przynajmniej jeden zawodnik będzie liczony po 1.42, ewentualnie bardziej ryzykownie że obaj będą liczeni po 4.75. Oba zakłady u Jerzego DudkaZhang vs Kabayel

Przeciez to zwykly zapychacz do otwarcia galiNa gali za 108zl w ppv ujemne rekordy haha
gala jest nabita jak autobus do licheniaBiała siłaPo pierwszej idzie odnieść wrażenie ze Smith go zabiera do szkoły

zainstaluj sobie brave browserUszanowanie, Panowie jak bez problemów obejrzeć galę na telefonie bez dazn?
Tam co płynie z wolna cały czas mi wyskakują jakieś strony, wkurwić się idzie.
Jestem dużym fanem pociesznego grubaska. To co zrobił Andersonem było przepiękne, zabrał go na lekcje boksu.Obie dobre mordy, ale Joe jest pokrzywdzony całą sytuacja i chciałbym żeby wygrał.
Co myślisz odnośnie samego pojedynku?
315 funtów Bejkola![]()
Jestem dużym fanem pociesznego grubaska. To co zrobił Andersonem było przepiękne, zabrał go na lekcje boksu.
Co do walki, to Bakole nigdy nie był kondycyjnym tytanem, a teraz wziął short notice. Mówił że nie zaczął nawet przygotowań do walki. Wydaje się że jest prosto z kanapy. Z drugiej strony Joe przymasował, waży ponad 120kg najwiecej w karierze.
Jeśli do 5/6 rundy Bakole go nie ustrzeli to Parker weźmie to na pkt.
*gównoludaBij murzyna!