Anthony Joshua znokautował Jake’a Paula! Brytyjczyk potrzebował na to sześciu rund! (WIDEO)

Osobiście mam jakiś szacunek do Dżejka za to. Typ nie jest ciężkim ani nawet juniorciężkim w boksie a wyszedł do Joshuy.
Tak, miał na celu przetrwanie a nie wygranie ale co w tym dziwnego?
Gość był influencerem i nastoletnią gwiazdką, mógłby sobie wygodnie żyć bez stresu i wysiłku a miał w sobie tyle zacięcia żeby dojść do takiego poziomu w boksie.
No prosze Cie, ja bym wyszedl do Antka za 10mln, a co dopiero za taka kase jaka Jake dostanie. Dostalbym sierpa w 1 rundzie i po walce, a kasa zarobiona.

No prosze Cie, ja bym wyszedl do Antka za 10mln, a co dopiero za taka kase jaka Jake dostanie. Dostalbym sierpa w 1 rundzie i po walce, a kasa zarobiona.
Ja bym wyszedł za jeszcze mniej ale my nie mamy innych możliwości zarobienia milionów dolarów i dla nas taka kasa to od razu inne życie, dla niego nie.

Wiecie. Zależy jak na to spojrzeć. Generalnie Jake Paul jest zdecydowanie zawodowym pięściarzem i nie można mu odmówić, że umie boksować natomiast w rywalizacji w amatorskim boksie i przejściu na zawodowstwo w sposób naturalny nigdy by nie zaistniał. Jest po prostu zbyt dużo świetnych zawodników, którzy są od niego lepsi pod każdym względem. Natomiast Jake prowadzi się bardzo dobrze, trenuje, trzyma dietę i jak najbardziej można o Nim mówić, że jest zawodowym pięściarzem. Pieniądze na pewno mu w tym pomagają, bo dużo łatwiej trzymać dietę jak masz prywatnego kucharza albo trenować jak masz cały sztab ludzi dbających o siebie, to jednak medal ma dwie strony i z takim zapleczem finansowym równie dobrze mógł by pierdzieć w fotel. Ja tam szanuje bo wiem, że boks to sport w którym trzeba włożyć na prawdę dużo pracy.
Jeżeli szanujesz boks/sporty walki to nie nazywaj gościa który ‘trenuje’ 7 lat boks i nie umie się bić profesjonalistą. Poszedłby na grupę zaawansowaną w kraju trzeciego świata, gdzie chłopy robią dwa treningi dziennie i pomiędzy pracują żeby wykarmić rodzinę, gdzie boks/sztuki walki są przepustką do wyjścia z biedy, to by obskoczył wpierdol i by mu wybili z głowy ten jego ‘profesjonalizm’. 7 lat, zero progresu, straszna bida…

Czyli tak. Najchujowsi bokserzy jak ajtuj idą do MMA dla kasy i są tam dalej chujowi. Mistrzowie MMA idą dla kasy do boksu i nic tam nie znaczą. Mistrzowie boksu idą walczyć z braćmi P dla kasy. I kto jest głupi?

Czyli tak. Najchujowsi bokserzy jak ajtuj idą do MMA dla kasy i są tam dalej chujowi. Mistrzowie MMA idą dla kasy do boksu i nic tam nie znaczą. Mistrzowie boksu idą walczyć z braćmi P dla kasy. I kto jest głupi?

Nikt, bo wszyscy mają dobrą kasę.

Głupi są bossy tych pojedynków, że dają im tyle kasy.

Jeżeli szanujesz boks/sporty walki to nie nazywaj gościa który ‘trenuje’ 7 lat boks i nie umie się bić profesjonalistą. Poszedłby na grupę zaawansowaną w kraju trzeciego świata, gdzie chłopy robią dwa treningi dziennie i pomiędzy pracują żeby wykarmić rodzinę, gdzie boks/sztuki walki są przepustką do wyjścia z biedy, to by obskoczył wpierdol i by mu wybili z głowy ten jego ‘profesjonalizm’. 7 lat, zero progresu, straszna bida…
Wiadomo co mu z tych 7 lat trenowania bo i tak ,,nie umie się bić". Pierwszy lepszy z ulicy może wyjść i pokonać w ringu Andersona czy nawet takiego Woodleya, a z Joshua to nawet co drugi cohonesiak wyjdzie i wytrzyma 6 rund lokując kilka ciosów przy okazji :śmiech:

Polecam, aby nie bazować na skrótach i HL zrobionych tak, aby ktoś pomyślał, że to miało cokolwiek wspólnego ze sportem.
Okropne wydarzenie, dawno nie widziałem czegoś okropniejszego. Cyrk z tym niby uklęknięciem na jaja Paula…wstyd mi, że straciłem na to czas.
Cios w serce sportowców. Żenada.

Nie no tak… ‘profesjonalista’

Profesjonalista może nie, ale jak na kogoś kto nic nie musi robić do końca życia bo jest tak zarobiony to trzeba docenić wysiłek i te kilka lat treningów by w pewnym momencie wyjść do takiego Joshuy i dać sobie złamać szczękę. Już pomijam fakt, że połowa tych zarobionych youtuberów to na samą myśl o sparingu z takim koniem jak AJ by miała kupę w majtach

Głupi są bossy tych pojedynków, że dają im tyle kasy.
Byku ostatnie co można powiedzieć to to, że kapitaliści szukający zysku i go otrzymujący są głupi, przynamniej jeśli chodzi o showbiznes.
To że chłopaki zarobili po kilkadziesiąt baniek, to mocodawcy tego starcia wynieśli po kilkaset ::snoopd::

Profesjonalista może nie, ale jak na kogoś kto nic nie musi robić do końca życia bo jest tak zarobiony to trzeba docenić wysiłek i te kilka lat treningów by w pewnym momencie wyjść do takiego Joshuy i dać sobie złamać szczękę. Już pomijam fakt, że połowa tych zarobionych youtuberów to na samą myśl o sparingu z takim koniem jak AJ by miała kupę w majtach
Doceniasz kogoś kto ma dużo sosu, nic nie musi robić i idzie w sztuki walki/inne rzeczy z których ma jeszcze więcej kasy? Ja doceniam ludzi którzy ‘nic nie muszą robić bo są zarobieni’ pomagają potrzebującym.

Btw. W 7 lat to by obskoczył podstawy medycyny… dlaczego tego ‘influencerzy’ nie robią?

Doceniasz kogoś kto ma dużo sosu, nic nie musi robić i idzie w sztuki walki/inne rzeczy z których ma jeszcze więcej kasy? Ja doceniam ludzi którzy ‘nic nie muszą robić bo są zarobieni’ pomagają potrzebującym.

Btw. W 7 lat to by obskoczył podstawy medycyny… dlaczego tego ‘influencerzy’ nie robią?

A to co on tam robi ze swoimi pieniędzmi to mnie akurat nie interesuje, patrze na to co wczoraj pokazał w ringu. Co innego jakby tam faktycznie była ustawka i skończył walkę przez kontuzję nogi na początku walki, a tu chłop daje się trafić takiemu koniowi jak AJ i kończy ze złamaną szczęka, chyba niektórzy nadal nie zdają sobie sprawy jak może sie skończyć przyjęcie takiego uderzenia od konia typu AJ

Nie no tak… ‘profesjonalista’

A ja nawet wiem dlaczego on tak robił, miał w planie go wywalać i powiedzieć że w walce mma by go poskladał i cyk rewanż, pewnie trenuje już jakiś czas MMA i co nie co ogarnia żeby nieświadomego murzyna przeleżeć

Ja bym wyszedł za jeszcze mniej ale my nie mamy innych możliwości zarobienia milionów dolarów i dla nas taka kasa to od razu inne życie, dla niego nie.
Jednak co jednorazowy zastrzyk 80 czy 90mln, to jednorazowy zastrzyk. Niz zalozmy 1,5mln miesiecznie przez kilka lat. Dlatego wlasnie wyszedl do Antka.

Może nie była to ustawka, ale Joshua nie chciał zrobić kuku Paulowi.

Była.

Po prostu Joshua miał na luzie poboksować kilka rund a potem już bez oporów, ustrzelił kilka razy obcierkami, jak trafił czysto sędzia po liczeniu szybko przerwał.

to blondasowi nie można odmówić pewnych predyspozycji do tego sportu (ma naprawdę dobry timing) i twardego łba - dwumetrowy, potężny murzyn, który nokautował niejednego kozaka, zajebał mu jebitnego gonga, który co prawda złamał Paulowi żuchwę, ale jednak światła nie zgasił.

Chłop owszem trenuje (o ile to co wrzuca do sieci to prawda) to jak profesjonalista co nie zmienia faktu że to nie sport a coś na zasadzie wrestlingu.

Panowie udają że się biją z Paulem, przytulają pod stołem kasę jakiej bez niego nigdy by nie przytulili.

Ja tam żadnej ustawki nie widzę po tych skrótach, jak ktoś sądzi że taki Paul się umówił na to ze AJ go znokautuje to chyba jest niepoważny

Obejrzyj całą walkę a nie skróty to zobaczysz że do piątej rundy Jake nie miał mieć zrobionego kuku a potem dopiero AJ ruszył do przodu i skończył sprawę błyskawicznie.

Ja generalnie uważam, że zdecydowana większość tych komentarzy o ustawionych walkach Paula to hejt.
Chłopak już przez ileś tam lat na poważnie trenuje boks i ma jakiś talent, choćby w postaci autentycznie mocnego łba. Nic dziwnego, że jest w stanie na zasadach boksu pobić podstarzałych zawodników MMA czy dziadka Tysona. Do tego nie trzeba żadnych ustawek.

Proszę Cię,
koleś coś tam potrafi i owszem trenuje ale to kreacja medialna obliczona na zarabianie wagonów szmalu.

Pierwszy lepszy z ulicy może wyjść i pokonać w ringu Andersona czy nawet takiego Woodleya

Jak zapłaci im tyle kasy co Jake Paul to pewnie może.

Past prime byli zawodnicy MMA którzy jak Silva dorabiali komentując Ninja Warrior albo jak Woodley grający chujowe epizody w filmach na pewno kierując się etosem wojownika nigdy nie poszliby taką na ustawkę.

:wink:

Była.

Po prostu Joshua miał na luzie poboksować kilka rund a potem już bez oporów, ustrzelił kilka razy obcierkami, jak trafił czysto sędzia po liczeniu szybko przerwał.

Chłop owszem trenuje (o ile to co wrzuca do sieci to prawda) to jak profesjonalista co nie zmienia faktu że to nie sport a coś na zasadzie wrestlingu.

Panowie udają że się biją z Paulem, przytulają pod stołem kasę jakiej bez niego nigdy by nie przytulili.

Obejrzyj całą walkę a nie skróty to zobaczysz że do piątej rundy Jake nie miał mieć zrobionego kuku a potem dopiero AJ ruszył do przodu i skończył sprawę błyskawicznie.

Proszę Cię,
koleś coś tam potrafi i owszem trenuje ale to kreacja medialna obliczona na zarabianie wagonów szmalu.

Jak zapłaci im tyle kasy co Jake Paul to pewnie może.

Past prime byli zawodnicy MMA którzy jak Silva dorabiali komentując Ninja Warrior albo jak Woodley grający chujowe epizody w filmach na pewno kierując się etosem wojownika nigdy nie poszliby taką na ustawkę.

:wink:
No tak umówili się, że do piątej rundy AJ będzie się z nim bawił, a w 6 Jake skończy ze wstrząsem mózgu, albo w najlepszym wypadku złamaną szczęką :mjsmile:

No tak umówili się, że do piątej rundy AJ będzie się z nim bawił, a w 6 Jake skończy ze wstrząsem mózgu, albo w najlepszym wypadku złamaną szczęką :mjsmile:

A jak sobie wyobrażasz że AJ miałby z tego wyjść z twarzą?

Trafił raz czysto i po zawodach a gość to dwumetrowa, ważąca 110 kg kupa mięśni żyjąca z napierdalania ludzi po mordach.

Sędzia i tak cała walkę chronił Paulowi dupę a po pierwszym czystym ciosie skończył walkę.

Jeżeli ktoś serio myśli, że Joshua walczył tutaj na serio to życzę powodzenia. Zadawał głównie ciosy proste, sierpów na lekarstwo. Śmieszy mnie teraz budowanie narracji z szacunkiem do gościa, który przegrał z bumem Tommy'm w momencie kiedy walka była na 100% na serio. Joshua jakby chciał mógłby to zakończyć szybciej, tak jak większość swoich walk mógł szybciej kończyć starszy Kliczko.

A jak sobie wyobrażasz że AJ miałby z tego wyjść z twarzą?

Trafił raz czysto i po zawodach a gość to dwumetrowa, ważąca 110 kg kupa mięśni żyjąca z napierdalania ludzi po mordach.

Sędzia i tak cała walkę chronił Paulowi dupę a po pierwszym czystym ciosie skończył walkę.
Normalnie, boks to nie gra komputerowa że gość z overalem 99 wychodzi i w każdym przypadku nokautuje w 1 rundzie tego z overalem 60, jak widzę tam Jake dużo klinczował, dużo pracy na nogach i uciekania przed walką to co myślałeś, że AJ się podpali i będzie za nim biegał by za wszelką cenę skończyć gościa w 1/2 rundzie bo jakiś random w internecie się spodziewa takiego rozstrzygnięcia? To teraz napisz jak Ty sobie wyobrażasz ustawkę z takim zakończeniem walki, że gość zarobiony do końca życia umawia się na to, że zostanie znokautowany ryzykując zdrowie/życie przyjmując prawy prosty od Joshuy :korwinlaugh:

Wiadomo co mu z tych 7 lat trenowania bo i tak ,,nie umie się bić". Pierwszy lepszy z ulicy może wyjść i pokonać w ringu Andersona czy nawet takiego Woodleya, a z Joshua to nawet co drugi cohonesiak wyjdzie i wytrzyma 6 rund lokując kilka ciosów przy okazji :śmiech:
Oczywiście skrzętnie pominięte, że jeden był bliżej 50-tki niż trzydziestki i był już mocno rozbity, a drugi był parterowcem o mocnym jebnięciu, ale był po serii bodajże 5 porażek i już nie miał za grosz ognia w sobie. Przestańmy robić z Paula jakiegoś kozaka bo Joshua się z nim po prostu w tej walce bawił, do momentu wzięcia sprawy na poważnie w 6 rundzie to był wielomilionowy sparing.

Oczywiście skrzętnie pominięte, że jeden był bliżej 50-tki niż trzydziestki i był już mocno rozbity, a drugi był parterowcem o mocnym jebnięciu, ale był po serii bodajże 5 porażek i już nie miał za grosz ognia w sobie. Przestańmy robić z Paula jakiegoś kozaka bo Joshua się z nim po prostu w tej walce bawił, do momentu wzięcia sprawy na poważnie w 6 rundzie to był wielomilionowy sparing.
To rozumiem, że byle random z ulicy wychodzi i robi Andersona w ringu albo Woodleya? :DC: przecież nikt nie robi z Jake kozaka, ale jak na własne możliwości i tryb życia jaki prowadził to coś tam potrafi bo już pomijam teksty, że Diaz miał go wyjaśnić czy nawet Perry :śmiech:

Ależ to było nudne.... Raz na jakiś czas włączam boks, niestety przy takich okazjach jak ta.., i mam dosyć na bardzo długo.
Takich walk się nie ogląda.
Chcesz dobrego boksu, znajdź z tamtego tygodnia walkę Kalinowski-Stępień. Tam był pokaz boksu, szkoda że walka przerwana w 8 rundzie bo lekarz dalej nie dopuścił..

G8loTLjWAAAY7Hp

Co to było za gówno, to nie mam pytań.
Jake napierdolił tyle kilometrów, że to bardziej był maraton, niż boks.
Jakby było mało, w przerwie biegania postanowił sprowadzać (z kilkanaście razy?)

Przecież to jest policzek dla tego sportu.
Ile dał czystych strzałów za całą walkę? Z 20?

Nowoczesny boks: spierdalam tak po ringu, że dosłownie nogi się plączą, zaplątuje się o liny. Nagle sprowadzenie, wyciągnięcie języka że jest fajny i wracamy do biegu.

To, że trwało to tyle, to zasługa tylko i wyłącznie Joshuy.
On sobie za nim podążał tylko i czekał, aż się tam zabiega na śmierć. Nawet nie próbował nic robić (bo po co)
Jak tylko go trochę mocniej przycisnął, to od razu po sprowadzenie.

Nie wiem jak komuś takie gówno się mogło podobać.
Ja tam widziałem taką kurwa padakę, że szkoda w sumie nawet to komentować.

Teraz pewno z tych 20 trafionych ciosów zrobią zdjęcia na sociale i pokaże jaki to był waleczny tygrys, sugerując walkę z jakimś innym znanym bokserem, który za kilkadziesiąt milionów się zgodzi pochodzić za nim po ringu i na koniec pierdolnąć go czerep, albo poczeka aż sam się podda, bo łydki od tego spierdalania odmówią mu posłuszeństwa.

Normalnie, boks to nie gra komputerowa że gość z overalem 99 wychodzi i w każdym przypadku nokautuje w 1 rundzie tego z overalem 60, jak widzę tam Jake dużo klinczował, dużo pracy na nogach i uciekania przed walką to co myślałeś, że AJ się podpali i będzie za nim biegał by za wszelką cenę skończyć gościa w 1/2 rundzie bo jakiś random w internecie się spodziewa takiego rozstrzygnięcia? To teraz napisz jak Ty sobie wyobrażasz ustawkę z takim zakończeniem walki, że gość zarobiony do końca życia umawia się na to, że zostanie znokautowany ryzykując zdrowie/życie przyjmując prawy prosty od Joshuy

Kurczę, szkoda że nie dali mu szansy a zostałby mistrzem świata

:DC:

Obejrzyj całą walkę a nie tylko highlighty,
Joshua się bawił, człapał za spierdalajacym Paulem nie mając w ogóle ochoty skrócić ringu i go zamknąć, rzucając od czasu do czasu pojedyncze albo podwójne proste.

Sierpów jak na lekarstwo i na pół pary wtedy gdy YouTuber rzucał się do przodu łapiąc Murzyna za nogę.

To rozumiem, że byle random z ulicy wychodzi i robi Andersona w ringu albo Woodleya? :DC: przecież nikt nie robi z Jake kozaka, ale jak na własne możliwości i tryb życia jaki prowadził to coś tam potrafi bo już pomijam teksty, że Diaz miał go wyjaśnić czy nawet Perry :śmiech:

Jaki random?

Biznesmen oferujący byłym sportowcom kupę kasy za podłożenie się.

Widziałeś nokaut na Woodleyu?

Albo na Askrenie?

Walkę z Tysonem który mając prawie 60-tkę na karku musiał wstrzymywać ciosy gdy YouTuber się odsłaniał?

Fajny cyrk dla gawiedzi,
celebryci porobią sobie fotki na trybunach i wszyscy zadowoleni.

Back