wielkid
Shark Fights Heavyweight
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA ale zjeb HAHAHAHAHAHHAHAHABoks to sport dla inteligentnych ludzi , wystrzela sie debil i padnie w 8 r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA ale zjeb HAHAHAHAHAHHAHAHABoks to sport dla inteligentnych ludzi , wystrzela sie debil i padnie w 8 r
Też mogę to powiedzieć,JESTEM ALBO JASNOWIDZEM ALBO BOKSRSKIM EKSPERTEM !!!!!
Co on robi z tymi rękami, zaraz wyłapie znów sierpa.
Walka z Dubois to izi moneyFury mocno niezadowolony...
Kawał zjeba nawet!!HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA ale zjeb HAHAHAHAHAHHAHAHA
Tylko ja to napisałem tuż przed walką.Też mogę to powiedzieć,
Za dawnych lat jak Antek dilował to kilka razy opchnął mu szałwię zamiast buszkaDlaczego ten Dupła pobił tego pana?![]()
Bo to chłopak Eddie'go a Frank Warren go nie lubiDlaczego ten Dupła pobił tego pana?![]()
No jak się ma ręce w pas to ciężko, żeby wszystko co się puści na łeb nie wchodziło XDSwoją drogą Dubois to technikę lewego prostego ma jak z gromdy, ale o dziwo w Antka to wchodziło
Dibła musi mieć ciężkie łapy bo Antek w każdej rundzie tańczyłale wpierdol na antkuw sumie ruiz pokazał ze bitka z AJ to dobra opcja bo jednak błędnik nie najlepszy.
Tylko pewnie myślał że pokona Usyka, a później AJ o wszystkie pasy, bo tam wchodziła by wtedy wielka kasa!Walka z Dubois to izi money
Jak tak patrzę na powtórki, to zastanawiam się po co AJ jest potrzebna ta lewa ręka. Przecież to jest kryminał idzie podbródkiem, z całym impetem i lewa ręka gdzieś krzakach. A DDD idealna kontra. Zastanawiam się czy ja tak chujowo pamietam, czy Joshua z każdym tak te grabie nisko trzymał. Jak ktoś wyżej napisał, to już po karierze. mogą sobie z Wilderem rękę podać. Zaraz Bartosiak i Pindera wjeżdżają trzeba posłuchać.
McGregor na widowni. Zaraz mu ZUS dopierdoli, że bedac na L4 sobie na walki jeździ
Przecież cieszył się jak głupi jak AJ leżał ..